Amazing_Oriental_verpakkingen_5

Verpakkingen voor de Aziatische markt

De Aziatische supermarktketen Amazing Oriental mogen wij sinds begin 2022 verwelkomen bij ZNP Packaging. Amazing Oriental is in 1986 opgericht en is met meer dan 20 vestigingen de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Oriental verkoopt meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Denk hierbij aan noedels, theesmaken, sauzen en een grote diversiteit aan kruiden. 

Naast de supermarkt is Amazing Taste het streetfood restaurant van Oriental. Amazing Taste is een betaalbaar concept en laat je genieten van de Aziatische keuken. Het menu bestaat o.a. uit bubbleteas, rames schotels, noedels en diverse Indische en Surinaamse hapjes. 

De producten komen rechtstreeks uit onder andere Thailand, Indonesië, China en Japan. De versheid van de producten is van enorm belang. Wij leveren dan ook verpakkingsmaterialen die de versheid van producten optimaliseert.

Totaalleverancier verpakkingsmaterialen

Met meer dan 20 vestigingen zocht Amazing Oriental een totaalleverancier voor haar verpakkingsmaterialen. De afgelopen jaren werden verpakkingen ingekocht bij verschillende leveranciers. Er was geen structuur in de verpakkingslijn, omdat elke regiomanager haar verpakkingen kocht bij zijn/haar eigen leverancier. Sinds de enorme groei van de supermarktketen streeft Oriental naar één gezamenlijke huisstijl die ook gecommuniceerd dient te worden in de verpakkingslijn. 

Vanuit ZNP was het de hoogste tijd om onderzoek te doen naar de verpakkingsmogelijkheden voor Amazing Oriental. Het productieproces, logistieke proces en verkoopproces zijn onder de loep genomen. In samenwerking met de Category Manager Food Packaging van Oriental hebben we een verpakkingslijn ontwikkeld. Een assortiment dat ingezet kan worden in elke vestiging, in zowel de supermarkt en restaurants maar ook in de verse vlees- en visafdeling. In het kader van duurzaam ondernemen bestaat de verpakkingslijn voor de takeaway producten van Amazing Taste volledig uit duurzame verpakkingen. 

Amazing_Oriental_verpakkingen_6

OPENING AMAZING ORIENTAL ZUIDPLEIN

Op 27 juli 2022 is de grootste Amazing Oriental geopend op het Zuidplan in Rotterdam. Met een gigantische vis- en vleesafdeling brengt Oriental deze vestiging naar een hoog niveau. Na de nodige boodschappen te hebben gehaald in de immense supermarkt kan er ook op Zuidplein heerlijk gegeten worden. De vestiging heeft namelijk een eigen Amazing Taste Foodmarkt met diverse stands waar Aziatische gerechten vers bereid worden. 

Amazing_Oriental_verpakkingen_2
Amazing_Oriental_verpakkingen_3
Amazing_Oriental_verpakkingen_4
Amazing_Oriental_verpakkingen_1

VERPAKKINGEN

INTERESSE IN VERPAKKINGEN OP MAAT?

Neem contact met ons op

0031 10 521 69 55

info@znppackaging.com