Chocolaterie & patisserie

Zoetigheden zijn er in vele vormen en maten. Waar de patisserie is ontstaan in Frankrijk zijn er ook vele patisserieën in Nederland te vinden. Taarten, petit fours, macarons en eclairs, ze zien er haast te mooi uit om op te eten. Patisserie is een traktatie voor het oog en voor de smaakpupillen, niets is dan ook leuker om bijpassende verpakkingen op een originele wijze te ontwikkelen voor deze specifieke branche. Wellicht kun je de chocolaterie en patisserie branche vergelijken met de bakkers branche, maar niets is minder waar. Binnen de chocolaterie en patisserie worden producten gemaakt in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. De producten zijn vaak voorzien van fragile toppings als room, creme, marsepein, fruit of chocolade. De vormgeving van deze lekkernijen zijn een kunstwerk opzich, waardoor deze ook verpakt worden in de meest veilige, maar luxueuze verpakkingen. 

Chocolade verpakkingen

Wie is er niet gek op chocolade? Er is altijd wel gelegenheid voor een goed stuk chocolade of een bonbon. Enkele van onze klanten zijn dé leverancier van exclusieve chocolade producten. Door de ambachtelijke werkwijze staan deze namen al jaren bekend om de topkwaliteit aan chocolade en bonbons.

Al enkele jaren leveren wij diverse letterdoosjes, vensterdoosjes en conische kartonnen bakjes voor onder andere luxe bonbons en chocoladeletters. Alle verpakkingen worden exact op maat gemaakt voor het product. Het formaat en het gewicht van chocoladeletters en bonbons wordt opgemeten, waardoor we de dikte en het formaat van de verpakking hier nauwkeurig op kunnen afstemmen. 

Klink_chocoladeletter_doosje
ZNP_chcoladeletters_verpakking
Zadkine_bonbondoosje_karton
Bonbon_doosje_goud_karton