Verpakkingen voor voedingsmiddelen

De food industrie is de grootste industrie van Nederland en dat zorgt voor een gigantische veelzijdigheid aan verpakkingen in deze sector. Of je nu koffie, gebak, vis, brood, dranken, powerfoods, snacks of andere levensmiddelen produceert, wij hebben bijpassende verpakkingen op maat voor elke branche!

ZNP_lollies_wit

Houdbaarheid en consumentenveiligheid

De juiste verpakking optimaliseert de houdbaarheid van levensmiddelen. Daarnaast moeten verpakkingen voldoen aan hoge eisen voor de consumentenveiligheid. Binnen de foodindustrie leveren wij altijd verpakkingen die voedselveilig zijn. Naast de v

Alle verpakkingsmaterialen worden met de grootste zorg geproduceerd, volgens de internationale standaards en voldoen aan de HACCP en BRC richtlijnen.


Disposables

Wij bieden een ruim assortiment aan disposables. Wegwerpverpakkingen kunnen ook de uitstraling van jouw eetcafé, restaurant of bijvoorbeeld evenement naar een hoger niveau tillen. In de afgelopen jaren hebben wij samen met onze klanten ons gefocust op milieuvriendelijke en duurzame verpakkingen. Een complete lijn duurzame disposables is dan ook zeker verkrijgbaar.

Bedrukt met logo

Na ingang van de Single-Use-Plastic wetgeving focussen steeds meer ondernemingen zich op verduurzaming. Voor veel van onze klanten hebben wij dan ook de verpakkingslijn omgezet naar een duurzamere verpakkingslijn. Dit zijn disposables, gemaakt van duurzame materialen zoals karton en papier. Ook duurzame verpakkingen kunnen bedrukt worden in een eigen huisstijl met logo. Zo ontwikkelen wij een verpakkingslijn gericht op jouw merkidentiteit!

Verpakkingen_bedrukt_met_logo

Ruim assortiment

ZNP Packaging biedt een veelzijdig assortiment aan verpakkingsmaterialen inclusief bijbehorende verpakkingssystemen. Een ruime keuze aan folies, plastic zakken, kunststof trays voor food- en maaltijdverpakkingen, conische bakjes, papieren zakken, diverse soorten kartonnages en hygiëne materialen zijn terug te vinden in ons assortiment. Naast een grote voorraad onbedrukte verpakkingsmaterialen leveren wij aan 95% van onze klanten binnen de foodindustrie verpakkingsmaterialen op maat.