Verpakkingen voor voedingsmiddelen

De food industrie is de grootste industrie van Nederland. Een onderdeel van de voedings- en genotmiddelenindustrie en dat zorgt voor een gigantische veelzijdigheid aan verpakkingen in deze sector. Of je nu koffie, gebak, vis, brood, dranken, powerfoods, snacks of andere levensmiddelen produceert, wij hebben bijpassende verpakkingen op maat voor elke branche!

ZNP_lollies_wit

Houdbaarheid en consumentenveiligheid

Verpakkingsoplossingen verlengen de houdbaarheid van levensmiddelen enorm en daarnaast moeten verpakkingen voldoen aan hoge eisen voor de consumentenveiligheid. Naast praktische en strenge maatregelen zorgen wij bij ZNP Packaging ervoor dat de verpakking ook de juiste uitstraling heeft en aansluit bij de merkbeleving van jouw bedrijf. 

Alle verpakkingsmaterialen worden met de grootste zorg geproduceerd, volgens de internationale standaards en voldoen aan de HACCP en BRC richtlijnen.


Disposables

Wij bieden een ruim assortiment aan disposables. Wegwerpartikelen kunnen ook de uitstraling van jouw eetcafé, restaurant of bijvoorbeeld evenement naar een hoger niveau tillen. In de afgelopen jaren hebben wij samen met onze klanten ons gefocust op milieuvriendelijke en duurzame verpakkingen. Een complete lijn duurzame disposables is dan ook zeker verkrijgbaar. Disposables kunnen voorzien worden van een eigen logo en huisstijl.

Dierenpark Amersfoort

Sinds 2019 mogen wij Dierenpark Amersfoort verwelkomen als klant. Samen met het dierenpark hebben wij een complete nieuwe lijn aan duurzame disposables ontwikkeld. De nieuwe verpakkingslijn bestaat uit 30 tailormade artikelen aangevuld met standaard duurzame disposables. Een grote diversiteit aan conische bakjes, snackzakken, kinderboxen en drinkbekers zijn onderdeel van deze duurzame lijn. Ook de kartonnen verrekijkers zijn onderdeel van deze nieuwe verpakkingslijn. Een exclusief innovatief idee om de kindervriendjes extra te verblijden tijdens de maaltijd! 

In Dierenpark Amersfoort zijn diverse restaurants en eetkramen gevestigd. Neem een bezoekje aan Restaurant de Boerderij, Friet & Zoo of de Hyenabar!

Dierenpark_Amersfoort

Ruim assortiment

ZNP Packaging biedt een veelzijdig assortiment aan verpakkingsmaterialen inclusief bijbehorende verpakkingssystemen. Een ruime keuze aan folies, plastic zakken, kunststof trays voor food- en maaltijdverpakkingen, conische bakjes, papieren zakken, diverse soorten kartonnages en hygiëne materialen zijn terug te vinden in ons assortiment. Naast een grote voorraad onbedrukte verpakkingsmaterialen leveren wij aan 95% van onze klanten binnen de foodindustrie verpakkingsmaterialen op maat.