BRC Certificering

Onze materiaalsoorten zijn divers en met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Binnen de foodindustrie bieden wij alleen voedselveilige producten aan. Ons BRC certificaat voor 2021 – 2022 is als AA-klasse gecertificeerd en daar zijn wij trots op!

 

Kwaliteit

Vanuit onze achtergrond in de voedingsindustrie vinden wij het belangrijk een omgeving te creëren waarin producthygiëne en productveiligheid zijn gewaarborgd. Daarom zijn wij sinds 2017 gecertificeerd volgens de BRC S&D normering, waarbij wij jaarlijks gekeurd worden door DNV. ZNP Packaging BV is gecertificeerd volgens het BRC Storage and Distribution certificaat ( BRC S&D ), en deze weer met een jaar verlengd tot 10-08-2021. Deze BRC norm is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die de opslag en distributie verzorgen van verpakkingen en materialen die in contact komen met voedingsmiddelen.

 

Meer dan 300 controle punten!

BRC Global Standard for Food Safety, kortweg BRC, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Het oorspronkelijke doel van de BRC-standaard is dat alle relevante aspecten, die de voedselveiligheid garanderen, onder controle zijn. Tegenwoordig omvat de BRC-norm eisen aan het HACCP-systeem, kwaliteitsmanagementsysteem, directieverantwoordelijkheden, opslag- en distributiefaciliteiten, product- en procescontrole, opleidingsmogelijkheden en persoonlijke hygiëne van werknemers. Al deze elementen worden getoetst aan de hand van meer dan 300 controlepunten die de kwaliteit moeten garanderen.

 

Calamiteiten

Bij calamiteiten kunt u tijdens kantooruren (08:00 t/m 17:00u) contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)10 521 6955.

Klik hier voor ons BRC Certificaat.