Bakker

De geur van vers brood. Daar is het allemaal mee begonnen in 1929, waar oprichter Frans van Hoogstraten senior langsging bij de lokale bakkerijen in Rotterdam en omstreken om verpakkingen te verkopen. De bakkersbranche was de grootste klantenkring van ZNP. Wekelijks werden bestellingen op de fiets afgeleverd bij de lokale onderneming. De banketbakkerij van nu verkoopt natuurlijk veel meer dan alleen brood. Het assortiment is met de jaren dan ook flink uitgebreid tot een complete lijn aan verpakkingen. LDPE beugelzakken, gebaksdozen, ersatz zakken, chocoladeletterdozen, stoldozen, taartranden, conische bakjes, natronkraftzakken en draagtassen zijn een kleine greep uit dit assortiment. 

Ammerlaan_-_zakje

Bakker Ammerlaan

Bakker Ammerlaan is al meer dan 125 jaar de bakker in de buurt. De bakkerij, gevestigd in Bleiswijk, zorgt vooral in de decembermaand voor overheerlijke geuren in en rondom ons kantoor en magazijn! Na een nieuw logo en diverse winkels die zijn ingericht in een nieuwe stijl hebben we ook de verpakkingslijn hierop aangepast. 

Naast de reguliere verpakkingslijn van Bakker Ammerlaan realiseren we met de feestdagen een kleurrijke feestverpakking. Tijdens de Paasperiode kleuren de verpakkingen geel en met de kerst kleuren deze rood en groen. We blijven herkenbaarheid creëren door het logo in dezelfde uitstraling te laten terugkomen. Zo kunnen we de verpakking altijd aanpassen naar een passend thema zonder de uitstraling van het merk te verliezen! 

Ammerlaan_beschuit_verpakking
Ammerlaan_cakevorm_verpakking
Ammerlaan_cakevorm_multi
Ammerlaan_koffiebekers

Bakker Klink

Het pand aan de Herenstraat in Voorburg is de start van het grote succes van Bakker Klink. Sinds 1612 wordt hier al brood gebakken en inmiddels is de bakkerij gegroeid met meerdere vestigingen in Den Haag en omstreken. 

Het assortiment van Klink is veelzijdig. Naast het bekende Heerenbrood, beschikbaar in maar liefst 6 varianten, staat de bakkerij bekend om haar Klinkertje, bosvruchtenslof en seizoensproducten. Om elk product te voorzien van de juiste verpakking is ook de verpakkingslijn veelzijdig. Deze bestaat o.a. uit diverse gebaksdozen, beugelzakken, ersatz zakken, kartonnen koffiebekers  en chocolaterie verpakkingen, allen in één en dezelfde frisse huisstijl. 

Het verpakkingsassortiment voor de seizoensproducten hebben we een luxe tintje gegeven. Waar de witte verpakkingen met zwart logo bekend zijn voor de reguliere verkoop, vind je tijdens de feestdagen de lekkernijen in een luxe matte zwarte verpakking met zilveren opdruk. 

Verpakkingen_bakkerijsector
Klink_verpakkingen_cocktailprikkers
Klink_verpakkingen_draagtas
Klink_verpakking_zakken
Klink_verpakkingen_kerststol