Verpakkingen Hollandse Nieuwe 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 viert Scheveningen de komst van de Hollandse Nieuwe. Vroeger lagen op deze 'Vlaggetjesdag' de vissersschepen met vlaggetjes versierd in de haven om de zee op te gaan, klaar voor de jacht op haring. Tegenwoordig zijn er andere technieken binnen de visserij, maar Vlaggetjesdag is blijven bestaan. Er vinden diverse activiteiten plaats op Scheveningen, waaronder de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe op de Scheveningse Visafslag. Met deze traditionele veiling wordt het seizoen van de Hollandse Nieuwe ingeluid. De opbrengst van het eerste vaatje gaat altijd naar een goed doel. Naast de activiteiten op Scheveningen wordt in heel het land de komst van de Hollandse Nieuwe gevierd, waarbij velen haring happen en testen of deze weer lekker romig, ziltig en vet zijn. 

Brochure verpakkingen Hollandse Nieuwe 2024

Vis2

Assortiment vis verpakkingen

Binnen onze webshop hebben wij diverse verpakkingen beschikbaar voor de visindustrie. Dit assortiment bestaat onder andere uit een 'Hollandse nieuwe' en 'I LOVE FISH' verpakkingslijn. Voedsel verpakken dient op een veilige en hygiënische manier gedaan te worden. Onze disposables zijn gemaakt van voedselveilige materialen.

Ersatz snackzakken, vetvrije edelpack vellen, haringdoosjes, cateringdozen, papieren tassen en hemddraagtassen zijn een klein onderdeel van dit veelzijdige assortiment. Naast deze bedrukte verpakkingsontwerpen hebben wij ook neutrale artikelen zonder bedrukking in het assortiment. Interesse in verpakkingsmaterialen voor voedingsmiddelen met uw eigen logo en huisstijl? Neem dan contact met ons op! Onze accountmanagers kijken graag mee naar de juiste verpakkingsoplossingen voor elke branche.

Hygiëne artikelen

Naast de verpakkingen voor haring en andere visproducten is er een ruime keuze aan hygiëne artikelen in ons assortiment. De kwaliteit van visproducten is niet alleen afhankelijk van het product zelf. Zowel de verpakking als de materialen waarmee wordt gewerkt zijn ontzettend belangrijk om de kwaliteit van bijvoorbeeld haring te waarborgen. 

Onze hygiëneproducten zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor contact met voedingsmiddelen. Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals latex handschoentjes, wergwerp schorten, schoenbeschermers en haarbeschermers zijn een kleine greep uit het assortiment. Ook voor het schoonhouden van de werkplek hebben wij onder papieren handdoeken, verfrissingsdoekjes, tork materialen, zeepdispensers en desinfectie middelen beschikbaar. 

Ga naar ons assortiment hygiëne artikelen

Vis_verpakkingen