Verpakkingen voor de detailhandel

Niets is belangrijker dan een complete merkbeleving voor een klant, van productie tot daadwerkelijke verkoop en gebruik. Binnen de detailhandel leveren we verschillende verpakkingsoplossingen in diverse materiaalsoorten. Denk aan prachtige naambedrukte draagtassen en verzenddozen. In de drukke winkelstraten val je op met klanten die jouw merk dragen! Of het nu om papieren of plastic wegwerptassen gaat, of grote duurzame shoppers en koeltassen, binnen ZNP Packaging bieden we velen mogelijkheden. Ook in onbedrukte materialen voeren we een ruim assortiment uit voorraad leverbaar. We spelen in op de vraag van de klant en passen ons aanbod hierop aan. Daarbij filteren we diverse mogelijkheden en geven passend advies dat aanslaat op de vraag.

Chica_s

Luxe en gepersonaliseerde tassen

Bij het ontwerpen van een tas gaat het niet alleen om het laten bedrukken van een eigen ontwerp. Een kledingwinkel kan haar product verpakken in een grote big shopper, terwijl een viswinkel gekoelde verse vis verkoopt en een koeltas daarbij noodzakelijk is. Luxe tassen zijn steeds meer een trend, simpelweg omdat jouw klant letterlijk jouw merk draagt!

Tassen op maat kunnen we tot in detail gepersonaliseerd maken. Samen met de klant kijken we naar onder andere het stiksel, de rits, de bodem en de sterkte van de tas. Alles om de verpakking exact op maat te maken aan de hand van de wensen en behoeften van de klant. Door een kunststof laag toe te voegen aan stoffen tassen bieden we de mogelijkheid om een tas in full color te drukken.

ZNP Packaging is van toegevoegde waarde doordat wij ontwikkelen aan de hand van de vraag. Een ‘nee’ komt in onze vocabulaire nauwelijks voor! Het is een uitdaging om producten te ontwikkelen die probleemoplossend zijn voor een klant. Naast de gehele productontwikkeling leveren wij op winkelniveau in heel Nederland. We zorgen voor een complete beleving en  nemen de een zorg uit handen. Het logistieke proces voor de verpakkingsmaterialen nemen wij volledig op ons. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over voorraadbeheer, levering aan jouw winkels en een tekort aan opslag. We zijn vernieuwend en denken mee!

Een ruim assortiment aan kartonnen dozen zorgt ervoor dat we voor elke branche in de detailhandel een bijpassend product hebben. Of het nu om een kleding- of schoenenwinkel gaat, de lokale auto-onderdelen shop of producten voor de entertainment- en amusementsindustrie, ZNP Packaging is veelzijdig!

Qparts