Fashion

Kleding- en schoenenwinkels, we kunnen niet zonder. Waar we in het weekend gezellig door het winkelcentrum struinen worden we getriggerd door aantrekkelijke winkeletalages. Naast een goed uitziende etalage zijn verpakkingen zoals draagtassen ontzettend belangrijk om jouw merk een boost te geven. De consument wordt geprikkelt door herkenbare luxe tassen die andere klanten met zich meedragen. Door klanten jouw merk te laten dragen creeër je herkenbaarheid op straat. 

Door de gigantische opkomst van online winkelen in de afgelopen jaren worden fysieke winkels gedwongen om hierop te anticiperen. Vele van onze klanten hebben een webshop om hun fysieke winkel heengebouwd. Of jouw klant nu een bezoek brengt aan jouw winkel of een online order plaatst, de merkbeleving moet van bestelproces tot levering of fysieke verkoop compleet zijn. Met onze verpakkingslijn voor de fashionindustrie kunnen we de merkbeleving volledig aanpassen op jouw wensen en behoeften. 

Shop till you drop! 

Chica's Mode heeft in de afgelopen jaren een mooie klantenkring opgebouwd. De kledingwinkel, gevestigd in Barendrecht, trekt fashionliefhebbers uit heel Nederland. Met een online bereik van minstens 26.000 volgers heeft Chica's Mode naast haar fysieke winkel een gigantisch bereik via de webshop en diverse social media kanalen.

Met Diane en Danny hebben we al jarenlang mooie projecten mogen ontwikkelen. In het magazijn hangt de geschiedenis van tassen zelfs aan het plafond. Chica's Mode levert haar producten in een volledige verpakkingslijn in eigen huisstijl. Van papieren- en non-woven draagtassen tot aan LDPE sealbags, papieren etiketten, schoenendozen, verzenddozen en zijdevloei.

Chicas_non_woven_shopper
Chicas_sealbag_verzendzak_2_
Chicas_jute_draagtas
Chicas_sealbag_verzendzak
Ultimo_fashion_papieren_koord_draagtas
Ultimo_fashion_houten_kledinghanger
Ski_hut_non_woven_shopper
Ski_hut_non_woen_kledinghoes