Vis

Bij ZNP houden we van lekker eten en drinken. Gelukkig maar, want we zijn dagelijks bezig met verpakkingsoplossingen voor de food industrie. Onze foodspecialisten weten als geen ander welke hoge eisen er aan verpakkingen worden gesteld als het gaat om voedselveiligheid. Daarom bedenken we voor onze klanten altijd passende oplossingen die geen nare bijsmaak geven in praktische of zelfs juridische zin. Tenslotte hoort een smakelijk product ook weer smakelijk uit de verpakking te komen. Daarom verkopen wij niet alleen verpakkingen, maar adviseren en begeleiden we de klant graag van begin tot daadwerkelijk eindgebruik! 

Een visje van Simonis

Een echt familiebedrijf met liefde voor vis, dat is Simonis. Simonis aan de haven is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele gezinnen in Nederland pakken de auto op zondag om 'even een visje in de haven te halen'. Het familiebedrijf heeft momenteel meerdere vestigingen in Scheveningen en Den Haag. 

Naast de bekende visketen heeft Simonis enkele jaren geleden de dochterbedrijven Catch en Encore bij Simonis opgericht. Waar Catch een international visrestaurant is, kun je bij Encore je hart ophalen aan international georiënteerde gerechten met een knipoog naar de Aziatische keuken. 

Simonis mogen we eigenlijk een levenslange partner noemen. Al vele jaren leveren wij diverse verpakkingsmaterialen aan de onderneming. In tijden van corona is de omslag gemaakt naar een extra dienstverlening: take-away en bezorgen door heel Nederland! Dat heeft prachtige verpakkingen opgeleverd waarbij de nadruk lag op het veilig en netjes vervoeren van luxe vis- en vleesgerechten met een persoonlijk tintje!

Simonis_kibbeling_420x595px
Simonis_bestekpochette
Simonis_conisch_kibbeling
Simonis_sausbakje
Simonis_conisch_bakje