Vis

Bij ZNP houden we van lekker eten en drinken. Gelukkig maar, want we zijn dagelijks bezig met verpakkingsoplossingen voor de food industrie. Onze foodspecialisten weten als geen ander welke hoge eisen er aan verpakkingen worden gesteld als het gaat om voedselveiligheid. Daarom bedenken we voor onze klanten altijd passende oplossingen die geen nare bijsmaak geven in praktische of zelfs juridische zin. Tenslotte hoort een smakelijk product ook weer smakelijk uit de verpakking te komen. Daarom verkopen wij niet alleen verpakkingen, maar adviseren en begeleiden we de klant graag van begin tot daadwerkelijk eindgebruik! 

Koninklijke Schmidt Zeevis

Honderd jaar geleden gestart in Rotterdam, maar imiddels een begrip in culinair Nederland. Schmidt Zeevis staat voor hoogwaardige kwalitatieve producten voor zowel restaurants, cateringbedrijven en de scheepvaart als particuliere klanten. 

De welbekende groene en blauwe visjes komen naast het Koninklijke logo van Schmidt Zeevis veelvuldig voor in de verpakkingslijn. Deze verpakkingslijn is volledig op maat gemaakt en bestaat o.a. uit kartonnen cups, conische bakjes, stokbroodzakken, cateringdozen, bestekpochettes, aluminium bakken en cateringdozen voor oesters.

Schmidt_bedrukte_duplex_conische_box
Schmidt_bedrukte_kartonnen_cup
Schmidt_bedrukte_duplex_kartonnen_tray
Schmidt_bedrukte_duplex_vensterdoos