Verpakkingen bedrukt in eigen huisstijl

Als organisatie wil je een bepaald beeld overbrengen naar jouw doelgroep. Goede communicatie en presentatie zijn daarbij uitermate belangrijk. Herkenbaarheid en de juiste uitstraling zorgen voor een goede onderscheiding in de markt en ook met verpakkingsmaterialen zorg je voor de herkenbaarheid van jouw bedrijfsimago. Binnen ZNP Packaging ligt de focus dan ook op verpakkingen op maat.


Met ruim 4000 artikelen in onze webshop bieden we een ruim assortiment aan verpakkingen. Een grote diversiteit aan folies, plastic zakken, bakken en deksels, kartonnen dozen, tassen en disposables is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Onze materiaalsoorten zijn divers en met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Binnen de foodindustrie bieden wij alleen voedselveilige producten aan. Ons BRC certificaat is als AA-klasse gecertificeerd en daar zijn wij trots op!

Delibert_Lacocotte_foto2
Bloemcool_-_breakfast_pots

Advies op maat

Maar hoe zorg je er dan voor dat het verpakkingsmateriaal de juiste merkbeleving overbrengt? Onze
professionals geven vakkundig advies en kunnen elk product vormgeven. Of het nu gaat om bekers,
verzenddozen, geschenkverpakkingen of tassen, elk product kunnen wij ontwerpen in de huisstijl
van jouw bedrijf. Creatief en innovatief zijn is ons niet onbekend. We denken proactief mee met
onze klant waardoor we samen nieuwe kansen creëren.

We vinden het belangrijk om onze klanten ‘echt’  te kennen, zodat we goed weten waar ze behoefte
aan hebben. Bij ons zijn klanten geen nummers, maar praten we gewoon met Gert of Annie, met
jij en je… we maken de zaken gewoon niet moeilijker dan ze zijn.

Een eigen idee of ontwerp al klaar? Geen probleem! Ook dan ben je van harte welkom en kunnen we
samen sparren en een mooi assortiment  van producten samenstellen.

Milieuvriendelijke verpakkingen

Sinds de oprichting van ZNP Packaging in 1929 volgen we trends en verwachtingen. Op het gebied van duurzame en biologisch afbreekbare verpakkingsoplossingen kunnen wij op maat adviseren. We volgen nieuwe wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid op de voet en passen onze verpakkingsoplossingen hierop aan.

Ons assortiment bevat daarom ook een grote hoeveelheid aan biologisch afbreekbare verpakkingen. Denk hierbij aan producten gemaakt van onder andere bamboe, kraft, PLA (maiszetmeel), karton en suikerriet. Naast onze BRC certificering zijn wij ook FSC gecertificeerd. Het FSC-systeem beschermt het bosbeheer en het leefgebied van planten en dieren. Door gebruik te maken van FSC karton geven wij economische waarde aan het bosgebied en ondersteunen het behoud van dit leefgebied. Vanaf 3 juli 2021 is de Single-Use Plastic (SUP) richtlijn van toepassing. Diverse plastic wegwerpverpakkingen zoals rietjes, bestek, roerstaafjes, borden en schuimverpakkingen zijn niet meer toegestaan. Op onze website hebben wij diverse duurzame alternatieven voor plastic wegwerpartikelen ter beschikking.

Unique selling point: voorraadhoudend

Naast ons distributiecentrum in Azië beschikken wij over een eigen, centraal gelegen distributiecentrum in Bleiswijk. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om voorraden te beheren en binnen 24 uur te kunnen leveren. Indien u geen ruimteverlies voor opslag wil, bieden wij de mogelijkheid om de opslag voor u te beheren. Met de juiste verpakking, zonder ruimteverlies voor de opslag, creëren we voor onze klanten simpelweg een betere marge op hun producten.

Ruim 4000 artikelen in de webshop

Met onze oplossingsgerichte manier van werken leveren wij onze klanten verpakkingsoplossingen waar ze echt iets aan hebben. Of het nu gaat om draagtassen, foodverpakkingen of disposables, we putten uit een breed én diep, kwalitatief goed assortiment dat zich kenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Daarvoor zetten wij onze wereldwijde connecties in vanuit onze vestigingen in Bleiswijk en Azië. Ben jij opzoek naar een verpakking, ontworpen in jouw eigen huisstijl met logo? Onze accountmanagers komen graag langs om onze tailormade verpakkingsoplossingen te bespreken!

ZNP_pand