Webshop verzendverpakkingen

Webshop verpakkingen

Het bijhouden van een prachtige website en het verwerken van online orders is al een taak op zich. Met COVID-19 in ons achterhoofd zijn online orders in de afgelopen jaren enorm gestegen. Het op dezelfde dag verzenden van webshoporders is tegenwoordig eerder gebruikelijk dan uniek, en met de juiste verpakkingsmaterialen zorg je ervoor dat orders veilig, maar ook met de juiste merkbeleving bezorgd worden.

Iedereen wordt blij als de lokale postbezorger voor de deur staat om een langverwacht pakket te leveren, want het is altijd een feestje om een pakketje uit te pakken! Met de juiste stijl en vormgeving van het verpakkingsmateriaal zorg je tot en met de daadwerkelijke levering voor de juiste merkbeleving van jouw product en bedrijf.

Perfect_plants_verzenddoos
La_Cubanita_bezorgbox1

Kartonnen dozen bedrukken

Een kartonnen doos kan zo veelzijdig zijn als je denkt. Een grote diversiteit aan kartonsoorten, diktes van het karton, kleuren en formaten zijn keuzes die afgestemd kunnen worden op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Verzenddozen zijn noodzakelijk voor een online webshop, maar ook voor fysieke winkels in zowel de food- als non-foodindustrie hebben we al vele mooie projecten en opdrachten mogen ontwikkelen.

Kartonnen dozen bieden een stevige bescherming, maar zijn desondanks licht van gewicht. De kartonnen dozen zijn schokbestendig en stapelbaar. Alle kartonnen dozen worden plat geleverd en dienen nog in elkaar gezet te worden. Dubbelgolf kartonnen dozen zijn extra stevig, geschikt voor wat zwaardere producten. Ons assortiment bestaat onder andere uit autolockbodem dozen en Amerikaanse vouwdozen.

Verzendzakken en brievenbusdozen

Niet binnen elke branche zijn kartonnen verzenddozen noodzakelijk. Indien je beschikt over een assortiment met kleinere producten die via een brievenbuslevering verzonden kunnen worden hebben wij een ruime hoeveelheid aan verzendzakken en brievenbusdoosjes beschikbaar. Verzendzakken, ook wel sealbags genoemd, zijn gemaakt van stevig plastic en door het lichte gewicht en de vrije vorm bruikbaar voor diverse productsoorten.

Naast het vormgeven van het verpakkingsmateriaal is het uitermate belangrijk dat jouw producten ook veilig worden verzonden. In onze webshop hebben we een grote hoeveelheid aan beschermings- en opvulmaterialen op voorraad. Denk hierbij aan onder andere luchtkussenfolies, kartonnen beschermmaterialen en diverse soorten tape.

Kartonnen_verzenddozen_coccinelle
Inpakmateriaal_1000x1000px

Inpak- en beschermverpakkingen

Producten worden verpakt in stevige verpakkingsmaterialen zoals kartonnen dozen, kokers of enveloppen. Extra bescherming van het product of het opvullen van de verpakking is vaak noodzakelijk om het product veilig te vervoeren en af te leveren bij de klant. In de webshop hebben wij diverse beschermende materialen beschikbaar. Denk hierbij aan tape, luchtkussenfolies, zijdepapier, golfkartonplaten en diverse folies om beschadiging te voorkomen.