Take-away

De take-away branche is in de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot één van de krachtigste concepten. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid tot maaltijdbezorging al vele jaren, maar sinds de lockdown zijn vele restaurants ook overgegaan tot take-away en bezorgmogelijkheden. In Nederland groeide de maaltijdbezorgbranche in 2020 met 43%. De enorme populariteit van take-away en bezorgmogelijkheden geeft restaurants ook de mogelijkheid om een bestaand concept uit te breiden. Maaltijden bezorgen is één, maar belangrijker is dat de maaltijden vers, veilig, warm of juist koud en in een leuk jasje bezorgd worden. 

Kiiro Japanese Curry House

Kiiro is het eerste Japanse curry house in Nederland. Eén van de belangrijkste specerijen voor de Japanse curry is de gele kurkuma. Vandaar ook de naam Kiiro, wat geel betekent in het Japans. Binnen het concept van Kiiro kies jij jouw favoriete ingrediënten om zo een overheerlijke Japanse curry samen te stellen! Kiiro is inmiddels met drie vestigingen uitgegroeid tot een bekend begrip in Rotterdam. 

De verpakkingslijn van Kiiro bevat kleurrijke verpakkingen in de welbekende gele en rode kleuren. Herkenbaar en fris! De verpakkingslijn bestaat o.a. uit diverse kartonnen bowls, chopsticks, servetten, bestekpochettes en papieren tassen. Kortom, een compleet assortiment voor takeaway en bezorgen!  

Kiiro_kartonnen_foodbox
Kiiro_bestekpochette
Kiiro_papieren_tas
Kiiro_kartonnen_food_bowl