Take-away

De take-away branche is in de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot één van de krachtigste concepten. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid tot maaltijdbezorging al vele jaren, maar sinds de lockdown zijn vele restaurants ook overgegaan tot take-away en bezorgmogelijkheden. In Nederland groeide de maaltijdbezorgbranche in 2020 met 43%. De enorme populariteit van take-away en bezorgmogelijkheden geeft restaurants ook de mogelijkheid om een bestaand concept uit te breiden. Maaltijden bezorgen is één, maar belangrijker is dat de maaltijden vers, veilig, warm of juist koud en in een leuk jasje bezorgd worden. 

Pok_Perfect_Amsterdam

Poké Perfect

Een voedingsconcept voor snel gezond eten met duurzame, verse producten, dat is Poké Perfect. Het familiebedrijf, dat is opgericht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta, heeft inmiddels 14 vestiging door heel Nederland. De Poké gerechten bestaan uit sushi rijst, (rauwe) vis of vlees en diverse toppings geserveerd in een kom. 

De filosofie van Poké Perfect is eerlijk eten. Zij serveert daarom alleen duurzaam gevangen vis. De verpakkingslijn van Poké Perfect bestaat ook uit duurzame en biologisch afbreekbare materialen volledig tailormade ontworpen. Wij leveren onder andere pokebowls, kartonnen bruinkraft bakjes, bamboe chopsticks en papieren draagtassen bedrukt in eigen huisstijl. 

Poke_perfect_verpakking
Poke_perfect_chopsticks
Poke_perfect_koeltas
Poke_perfect_bowl_en_chopsticks