Een nieuwe stap in jouw carrière?

Wil jij een frisse start maken en denk je dat jij met jouw kennis en capaciteiten van toegevoegde waarde kan zijn voor ZNP Packaging? Wij staan open voor nieuwe aanwinsten! Klik op onderstaande functies voor de volledige functieomschrijving. Geen passende functie voor jou? Open sollicitaties zijn ook van harte welkom. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacature@znppackaging.com en wie weet gaan we een mooie samenwerking tegemoet! 

Allround logistiek medewerker (40u)

Kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe aanwinst in ons magazijn?

Over de functie
Als logistiek medewerker bij ZNP Packaging werk je in een collegiaal team waarbij geen dag hetzelfde is. Bij de dagelijkse stand-up neem je samen met de logistieke collega’s de werkzaamheden van de dag door. Je bent verantwoordelijk voor een goede afwerking van de orders en zorgt ervoor dat deze gereed staan voor onze chauffeurs. Hiernaast neem je de verantwoordelijkheid om afgegeven goederen ook zorgvuldig te verwerken. Je bent flexibel, houdt van aanpakken en vindt het leuk om allround ingezet te worden. Belangrijk: Wegens de digitalisering van ons magazijn is beheersing van scanningsoftware een grote pré. Het werken met barcodescanning is voor jou dan ook geen enkel probleem!


Jouw werkzaamheden als logistiek medewerker
• Orders picken inclusief de administratieve afwikkeling
• Goederen ontvangen en verwerken binnen ons ERP systeem
• Laden en lossen van de vrachtwagens
• Beheren van de voorraad en inboeken van de voorraad


Functie-eisen
• Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma
• Je hebt een hef/reachtruck certificaat
• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
• Je hebt ervaring met scanning
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal


Secundaire arbeidsvoorwaarden
Om 08.00u ben je in geheel verzorgde ZNP bedrijfskleding aanwezig tijdens de stand-up. Om 17.00u sluiten we gezamenlijk de dag af, maar de eerste 8 maanden van het jaar vieren we op vrijdag het weekend een uurtje eerder! De lunch wordt door ons verzorgd, dus je hoeft je geen zorgen te maken om een vergeten boterham.


Wij vergoeden de woon-werkverkeer reiskosten en aan het einde van het jaar ontvang je een eindejaarsuitkering van 6%. Hiernaast ontvang je aan het begin van de zomer jouw vakantiegeld. Maak je geen zorgen om de toekomst, ook de pensioenregeling is volledig verzorgd en wordt voor
50% gedekt door de werkgever. Hiernaast vinden wij bedrijfsuitjes erg gezellig, deze worden dan ook regelmatig georganiseerd!


Wie zijn wij
ZNP Packaging is opgericht in 1929 en intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van verpakkingen voor zowel de food als non-food markt. Naast onze standaardproducten zijn wij gespecialiseerd in op maat oplossingen welke ook in een eigen huisstijl uitgevoerd kunnen worden.


Interesse
Zie jij jezelf als een mooie aanwinst voor ons bedrijf? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar vacature@znppackaging.com t.a.v. F. van Hoogstraten onder vermelding van ‘Vacature Allround logistiek medewerker’.

Strategisch inkoopmanager (40u)

Ben jij de leidinggevende inkoper die opzoek is naar de beste inkoopdeals?

Over de functie

Als strategisch inkoopmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopbeleid binnen ZNP Packaging. Je coördineert en bereid zowel nationale als internationale inkooptrajecten voor. Je weet snel te schakelen en in te spelen op de huidige markt. Samen met de drie inkoopmedewerkers breidt je de inkoopstrategie uit en ben jij verantwoordelijk voor het inkoopbeleid. Als inkoper met de nodige ervaring op het gebied van verpakkingen draag je zorg voor een foutloze en tijdige inkoop van onze producten. Je draagt de eindverantwoording richting directie en beoordeelt leveranciers op het gebied van onder andere prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Jouw werkzaamheden als strategisch inkoopmanager
• Je stuurt de afdeling aan en zorgt voor de beste inkoopdeals
• Je bent verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en bespreekt strategieën met de inkoopmedewerkers en directie
• Je houdt je bezig met een foutloze en tijdige inkoop van onze verpakkingen
• Je voert onderhandeling met (potentiële) leveranciers inzake contracten, prijsafspraken en levertijden

Functie-eisen
• Je beschikt over een HBO diploma aangevuld met NEVI 1
• Je hebt ervaring in het aansturen van een inkoopafdeling
• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
• Affiniteit met verpakkingen is een grote pré
• Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
• Ervaring met de business software EXACT is een pré

Secundaire arbeidsvoorwaarden
We starten de dag om 08.30u en om 17.00u sluiten we gezamenlijk de dag af, maar de eerste 8 maanden van het jaar vieren we op vrijdag het weekend een uurtje eerder! De lunch wordt door ons verzorgd, dus je hoeft je geen zorgen te maken om een vergeten boterham. Als strategisch inkoop manager bij ZNP Packaging ontvang je een telefoon en laptop van de zaak. Hiernaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en bieden we functie gerelateerde vervolgopleidingen naar keuze. Een eigen bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden.

Wij vergoeden de woon-werkverkeer reiskosten en aan het einde van het jaar ontvang je een eindejaarsuitkering van 6%. Hiernaast ontvang je aan het begin van de zomer jouw vakantiegeld. Maak je geen zorgen om de
toekomst, ook de pensioenregeling is volledig verzorgd en wordt voor 50% gedekt door de werkgever. Hiernaast vinden wij bedrijfsuitjes erg gezellig, deze worden dan ook regelmatig georganiseerd!

Wie zijn wij
ZNP Packaging is opgericht in 1929 en intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van verpakkingen voor zowel de food als non-food markt. Naast onze standaardproducten zijn wij gespecialiseerd in op maat oplossingen welke ook in een eigen huisstijl uitgevoerd kunnen worden.

Interesse
Zie jij jezelf als een mooie aanwinst voor ons bedrijf? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar vacature@znppackaging.com t.a.v. F. van Hoogstraten onder vermelding van ‘Vacature Strategisch inkoop manager’.

Inkoopmedewerker (40u)

Enthousiaste duizendpoot gezocht voor onze inkoopafdeling.

Over de functie
Als inkoopmedewerker bij ZNP Packaging ben jij de duizendpoot op de inkoopafdeling. Samen met jouw collega’s zorg je voor alle werkzaamheden omtrent de inkoop van onze artikelen. Je hebt nauw contact met leveranciers en draagt zorg voor een tijdige inkoop. Je ziet het als een uitdaging om de best mogelijke inkoopdeals te verzorgen en verwerkt deze administratief zorgvuldig. Je bent gesprekspartner met de accountmanagers en bent op de hoogte van lopende projecten. Je kunt afnamenpatronen omzetten naar de juiste inkoopafspraken en levertijden. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit van de administratie te waarborgen en werkt secuur. Door onze internationale inkoopstrategie is de Engelse taal voor jou ook geen probleem.

Jouw werkzaamheden als inkoop medewerker
• Je gaat opzoek naar de best mogelijke inkoopdeals
• Je verwerkt orders en voert deze zorgvuldig in
• Je controleert orderbevestigingen en houdt nauw contact met leveranciers
• Je reclameert orders
• Je voert prijswijzigingen door
• Je archiveert orders en houdt de administratie op orde
• Je vraagt offertes aan bij leveranciers in zowel binnen- als buitenland

Functie-eisen
• Je beschikt over minimaal een MBO diploma. Bij voorkeur heb je een Commerciële Economie of soortgelijke
opleiding afgerond met een specialisatie in inkoopmanagement.
• Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Affiniteit met verpakkingen is een grote pré
• Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
• Ervaring met de business software EXACT is een pré

Secundaire arbeidsvoorwaarden
We starten de dag om 08.30u en om 17.00u sluiten we gezamenlijk de dag af, maar de eerste 8 maanden van het jaar vieren we op vrijdag het weekend een uurtje eerder! De lunch wordt door ons verzorgd, dus je
hoeft je geen zorgen te maken om een vergeten boterham. Wij vergoeden de woon-werkverkeer reiskosten en aan het einde van het jaar ontvang je een eindejaarsuitkering van 6%. Hiernaast ontvang je aan het begin van
de zomer jouw vakantiegeld. Maak je geen zorgen om de toekomst, ook de pensioenregeling is volledig verzorgd en wordt voor 50% gedekt door de werkgever. Hiernaast vinden wij bedrijfsuitjes erg gezellig, deze worden dan ook regelmatig georganiseerd!

Wie zijn wij
ZNP Packaging is opgericht in 1929 en intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van verpakkingen voor zowel de food als non-food markt. Naast onze standaardproducten zijn wij gespecialiseerd in op maat oplossingen welke ook in een eigen huisstijl uitgevoerd kunnen worden.

Interesse
Zie jij jezelf als een mooie aanwinst voor ons bedrijf? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar vacature@znppackaging.com t.a.v. F. van Hoogstraten onder vermelding van ‘Vacature Inkoopmedewerker’.

Stagiair(e) - marketing en communicatie

Ben jij die creatieve student die zich graag wilt bezig houden met online marketing, het schrijven van content, social media en het optimaliseren van een website?

Als stagiair(e) marketing en communicatie draai je fulltime mee als collega op onze marketingafdeling en ondersteun je onze marketeer! Jij houdt je voornamelijk bezig met het maken van content voor onze social media kanalen en onze gloednieuwe website. Jouw creativiteit kun je toepassen in zowel woord als beeld, daarbij zijn programma’s zoals Photoshop jou niet onbekend. In de steeds veranderende verpakkingsindustrie denk je mee over nieuwe strategieën en marketingcampagnes. Je ziet het als een uitdaging om de online vindbaarheid van ZNP Packaging te monitoren en te optimaliseren. Na jouw stage heb je bijgedragen als volwaardige collega en meer praktijkkennis opgedaan in diverse takken uit het marketing vak.


Een kleine greep uit jouw werkzaamheden:
• Ondersteunen bij het beheren van onze social mediakanalen
• Maken van content en creatieve uitingen voor onze website
• Je onderhoudt de webshop waarbij je foto’s maakt en bewerkt en schrijft pakkende teksten voor ons productassortiment
• Je helpt bij het opzetten van online marketingcampagnes en werkt onze contentkalender voor het nieuwe jaar uit
• Je schrijft informatieve nieuwsbrieven voor onze bestaande klantenkring
• Je monitort en optimaliseert de online vindbaarheid met behulp van o.a. SEO en SEA


De student die wij zoeken:
• Je volgt een gerelateerde MBO of HBO opleiding zoals marketing, communicatie of commerciële economie
• Je hebt affiniteit met social media en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
• Je bent creatief en kunt goed uit de voeten met het Adobe pakket
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunt goede teksten schrijven
• Je wilt graag leren, maar nog belangrijker is dat je graag zelfstandig meewerkt


Wie zijn wij?
ZNP Packaging is de verpakkingsspecialist voor zowel de food als non-food markt. Naast onze standaard verpakkingsmaterialen zijn wij voornamelijk gefocust op verpakkingsoplossingen op maat, welke in een eigen huisstijl uitgevoerd kunnen worden. Je komt te werken in een kleinschalig gezellig team met een echte Rotterdamse mentaliteit. We starten de dag om 08.30u en sluiten om 17.00u de dag gezamenlijk af. Je ontvangt een maandelijkse
stagevergoeding en op vrijdag vieren we het weekend altijd een uurtje eerder!


Heb jij interesse in een leuke stage binnen een groeiende verpakkingsorganisatie?
Stuur dan jouw CV met motivatiebrief t.a.v. F. van Hoogstraten onder vermelding van ‘Stagiair(e) – marketing en communicatie’ naar marketing@znppackaging.com. De start en duur van de stage is in overleg
met de student.