Een nieuwe stap in jouw carrière?

Wil jij een frisse start maken en denk je dat jij met jouw kennis en capaciteiten van toegevoegde waarde kan zijn voor ZNP Packaging? Wij staan open voor nieuwe aanwinsten! Klik op onderstaande functies voor de volledige functieomschrijving. Geen passende functie voor jou? Open sollicitaties zijn ook van harte welkom. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacature@znppackaging.com en wie weet gaan we een mooie samenwerking tegemoet! 

Allround logistiek medewerker (40u)

Kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe aanwinst in ons magazijn?

Over de functie
Als logistiek medewerker bij ZNP Packaging werk je in een collegiaal team waarbij geen dag hetzelfde is. Bij de dagelijkse stand-up neem je samen met de logistieke collega’s de werkzaamheden van de dag door. Je bent verantwoordelijk voor een goede afwerking van de orders en zorgt ervoor dat deze gereed staan voor onze chauffeurs. Hiernaast neem je de verantwoordelijkheid om afgegeven goederen ook zorgvuldig te verwerken. Je bent flexibel, houdt van aanpakken en vindt het leuk om allround ingezet te worden. Belangrijk: Wegens de digitalisering van ons magazijn is beheersing van scanningsoftware een grote pre. Het werken met barcodescanning is voor jou dan ook geen enkel probleem!


Jouw werkzaamheden als logistiek medewerker
• Orders picken inclusief de administratieve afwikkeling
• Goederen ontvangen en verwerken binnen ons ERP systeem
• Laden en lossen van de vrachtwagens
• Beheren van de voorraad en inboeken van de voorraad


Functie-eisen
• Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma
• Je hebt een hef/reachtruck certificaat
• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
• Je hebt ervaring met scanning
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal


Secundaire arbeidsvoorwaarden
Om 08.00u ben je in geheel verzorgde ZNP bedrijfskleding aanwezig tijdens de stand-up. Om 17.00u sluiten we gezamenlijk de dag af, maar op vrijdag vieren we het weekend een uurtje eerder! De lunch wordt door ons verzorgd, dus je hoeft je geen zorgen te maken om een vergeten boterham. 

Wij vergoeden de woon-werkverkeer reiskosten en aan het einde van het jaar ontvang je een eindejaarsuitkering van 6%. Hiernaast ontvang je aan het begin van de zomer jouw vakantiegeld. Maak je geen zorgen om de toekomst, ook de pensioenregeling is volledig verzorgd en wordt voor 50% gedekt door de werkgever. Hiernaast vinden wij bedrijfsuitjes erg gezellig, deze worden dan ook regelmatig georganiseerd!


Wie zijn wij
ZNP Packaging is opgericht in 1929 en intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van verpakkingen voor zowel de food als non-food markt. Naast onze standaardproducten zijn wij gespecialiseerd in op maat oplossingen welke ook in een eigen huisstijl uitgevoerd kunnen worden.


Interesse
Zie jij jezelf als een mooie aanwinst voor ons bedrijf? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar vacature@znppackaging.com t.a.v. F. van Hoogstraten onder vermelding van ‘Vacature Allround logistiek medewerker’.