Horeca

Wij bieden een compleet assortiment aan horeca-, snackbar-, restaurant- en cafetariaverpakkingen. Binnen de food industrie is het mogelijk om alle papieren verpakkingen te voorzien van een eigen merk en opdruk. Wij zijn gespecialiseerd in onze conische bakjes welke tegen een scherpe prijs- kwaliteitverhouding worden geleverd vanuit ons distributiecentrum in het Verre Oosten. Steeds meer ondernemers leggen de focus op duurzaam ondernemen, waardoor vele klanten volledig zijn overgestapt op duurzame verpakkingen. Wij leveren uit een divers assortiment ersatz snackzakken, kartonnen bekers, conische bakjes, hamburgerbakjes, lunchboxen, frites-cones, papieren tassen, servetten en diverse soorten rietjes en bestek. 

Kartonnen_menubox_verhage

Duurzaam verpakken met Verhage

Verhage is inmiddels meer dan een snackbar! Met haar ruim veertig vestigingen in Nederland is de keten uitgegroeid tot een luxe cafetaria met diverse snacks en burgers, maar ook de komst van belegde broodjes en andere lekkernijen. Verhage is volledig overgestapt naar een duurzame verpakkingslijn. De kartonnen menubox is één van de verpakkingen speciaal ontwikkeld voor de takeaway mogelijkheden. Deze menubak is zo ontwikkeld dat friet, snacks, burgers en sausjes los verpakt kunnen worden, maar wel in één box geleverd kunnen worden aan de klant. Wel zo lekker om gescheiden te houden en makkelijk te vervoeren! 

Verhage_duurzame_verpakkingen
Verhage_kartonnen_ijsbekers
Verhage_kartonnen_hamburgerbakje
Verhage_Kartonnen_frikandelbakje_met_sleeve

'Een Brammetje halen'

Even een Brammetje halen is een begrip in Rotterdam en omstreken. Eigenlijk wel in de gehele regio Zuid-Holland. We hebben het natuurlijk over Bram Ladage. Met inmiddels 38 filialen in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant is het familiebedrijf veel meer dan alleen een patatbakker. Met fantastische marketingcampagnes, in samenwerking met onder andere René van der Gijp en Richard Groenendijk, en heerlijke merchandise is Bram Ladage een succesvolle onderneming welke we als één van onze langstlopende relaties mogen noemen. En daar zijn we trots op! 

Bram_patat_420x595px
Bram_Ladage_beker
Bram_ladage_verpakking
Bram_Ladage_hamburgerbakje
Bram_Ladaga_draagtas