Horeca

Wij bieden een compleet assortiment aan horeca-, snackbar-, restaurant- en cafetariaverpakkingen. Binnen de foodindustrie is het mogelijk om zowel kartonnen als kunststof verpakkingen te voorzien van een eigen logo en huisstijl. Wij zijn gespecialiseerd in onze conische bakjes welke tegen een scherpe prijs- kwaliteitverhouding worden geleverd vanuit ons distributiecentrum in het Verre Oosten. Steeds meer ondernemers leggen de focus op duurzaam ondernemen, waardoor vele klanten volledig zijn overgestapt op duurzame verpakkingen. Wij leveren uit een divers assortiment ersatz snackzakken, kartonnen bekers, conische bakjes, hamburgerbakjes, lunchboxen, frites-cones, papieren tassen, servetten en diverse soorten rietjes en bestek. 

Duurzaam verpakken met Classique Snacks

Classique snacks is een authentieke snackbar met klassieke gerechten. Zij levert herkenbare producten met een hoge kwaliteit die gasten doen verrassen. Classique snacks staat voor ambacht, waarbij 80% van het menu ook in huis wordt gemaakt. Classique Snacks is gevestigd aan de Frederik Hendriklaan, ook wel De Fred, één van de charmante winkelgebieden van Den Haag. 

De verpakkingslijn die is samengesteld voor Classique Snacks bestaat uit duurzame verpakkingen. Het assortiment bevat diverse formaten ersatz zakken, kartonnen conische bakjes, ersatz vellen en een papieren draagtas. 

Classique_snacks_papieren_draagtas
Classique_snacks_conische_tray
Classique_snacks_esratz_schuine_zakken
Classique_snacks_ersatz_zakken