Bezorgen of afhalen? Vind hier jouw takeaway verpakkingen!

Takeaway verpakkingen

De takeaway branche is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de krachtigste concepten. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid tot maaltijdbezorging al vele jaren, maar sinds de coronatijd zijn restaurants ook overgegaan tot blijvende take-away en bezorgmogelijkheden. In Nederland groeide de maaltijdbezorgbranche in 2020 met 43%. De enorme populariteit van takeaway en bezorgmogelijkheden geeft restaurants ook de mogelijkheid om een bestaand concept uit te breiden. Maaltijden bezorgen is één, maar belangrijker is dat de maaltijden vers, veilig, warm of juist koud en in een leuk jasje bezorgd worden. 

Kiiro3
 Ruim 4000 artikelen in onze webshop Gratis verzending vanaf €350 Voor 12:00 besteld, morgen in huis Vakkundig advies van professionals 
Duurzame_verpakkingen_kartonnen_bowls

Disposables

Disposables zijn verpakkingen voor eenmalig gebruik. Binnen de takeaway industrie zijn disposables de meest voorkomende verpakkingsmaterialen. Sinds de Single-Use-Plastic wetgeving, die 3 juli 2021 is ingegaan, is het gebruik van wegwerpplastic voor eenmalig gebruiken verboden. Bij ZNP bieden we al jarenlang duurzame alternatieven voor kunststof disposables. Denk hierbij aan wegwerpverpakkingen gemaakt van duurzame materialen zoals karton, suikerriet, bamboe en papier.

Meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bel 010 521 69 55 of mail naar info@znppackaging.com zodat onze accountmanagers je kunnen voorzien van advies op maat!

Duurzame takeaway verpakkingen

Door te kiezen voor duurzame takeaway verpakkingen dragen we allemaal een steentje bij aan het milieu en de vermindering van plastic. Ons assortiment aan takeaway verpakkingen bestaat onder andere uit takeaway bakjes, menubakken, soepbekers, conische bakjes, kartonnen bekers en papieren tassen. Het gehele assortiment is verkrijgbaar in een aantal neutrale designs. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om disposables te bedrukken in jouw eigen huisstijl. 

Duurzame_verpakkingen_herbruikbaar_bestek
Bedrukte_koffiebekers_Ammerlaan

Bedrukt met eigen logo

Als organisatie wil je een bepaald beeld overbrengen naar jouw doelgroep. Goede communicatie en presentatie zijn daarbij uitermate belangrijk. Herkenbaarheid en de juiste uitstraling zorgen voor een goede onderscheiding in de markt en ook met verpakkingsmaterialen zorg je voor de herkenbaarheid van jouw bedrijfsimago.

Binnen ZNP Packaging ligt de focus dan ook op verpakkingen op maat. Maar hoe zorg je er dan voor dat het verpakkingsmateriaal de juiste merkbelevingoverbrengt? Onze professionals geven vakkundigadvies en kunnen elk product vormgeven. Of het nu gaat om bekers, verzenddozen, geschenkverpakkingen of tassen, elk product kunnen wij ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf. We denken proactief mee met onze klant waardoor we samen nieuwe kansen creëren.