Over ZNP Packaging

Van generatie op generatie

ZNP Packaging is in 1929 onder de naam de Zuid-Nederlandse Papierwarenfabriek opgericht. Al jarenlang is ZNP Packaging een betrouwbare partner voor een groot aantal bedrijven binnen en buiten de Randstad. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een landelijke leverancier waarbij wij ook diverse internationale klanten mogen verwelkomen! We werken nauw samen met onze klanten en dit zorgt voor een langdurige en prettige relatie.

ZNP Packaging is in de jaren 30 gestart als leverancier van verpakkingen aan de lokale detailhandel. In de laatste jaren hebben wij onze focus verlengd naar de foodindustrie en mogen wij onder andere bakkerijen, voorverpakkers in de patisserie, vlees- en visindustrie verwelkomen. Hiernaast leveren wij een veelzijdig assortiment aan onder andere diverse  winkelketens, restaurants, de detailhandel en webshops.

ZNP is sinds 1981 gevestigd aan de Alfred Nobelstraat in Bleiswijk. Van oudsher is ZNP een familiebedrijf. Met vele klanten hebben wij al meer dan 30 jaar een prachtige band opgebouwd. Door onze gezamenlijke toekomstperspectieven en openheid creëren wij een stabiele en betrouwbare samenwerking met onze klanten. De betrokkenheid en het enthousiasme van ons hele team zorgen ervoor dat we van aanvraag tot daadwerkelijke levering de beleving voor de klant zo makkelijk en prettig mogelijk maken.

ZNP_oud1_1000x1000px
ZNP_oud2_1000x1000px
ZNP_oud3_1000x1000px
Choco_name_2

Door onze persoonlijke en open aanpak leren wij onze klanten door en door kennen. We houden korte lijnen en bezoeken onze klanten regelmatig om altijd up to date te blijven. Door onze hoge mate van betrokkenheid zijn we niet zomaar een verpakkingsbedrijf, maar denken wij met je mee en bieden
vernieuwing en hulp waar nodig is. We werken met elkaar, niet voor elkaar.

Innovatief en oplossingsgericht

Binnen ZNP Packaging onderscheiden wij ons door oplossingsgericht mee te denken met de klant. Wij ontwikkelen eigen innovatieve verpakkingen om de concurrent voor te blijven, zowel onze eigen concurrent als die van de klant. Door innovatieve verpakkingen te ontwikkelen denken wij mee met de klant en haar behoeften om een product optimaal in de markt te presenteren. We zijn betrokken en denken verder dan alleen de daadwerkelijke verkoop. Voor elke klant zoeken wij naar de juiste oplossing met de minste zorg voor de klant. Dit geldt van het aanmaken van een order tot de daadwerkelijke levering. Met meer dan 90 jaar ervaring is ZNP Packaging een betrouwbare leverancier voor verpakkingsmaterialen! 

Logos_ZNP

Van ZNP Verpakkingen naar ZNP Packaging

In ons ruim 91 jaar bestaan is er veel veranderd. Het bedrijf is overgedragen van generatie op generatie, en tradities zijn altijd blijven bestaan. ZNP Packaging is in deze jaren gigantisch gegroeid, maar als wij innovaties bieden aan onze klanten moeten wij hier zelf uiteraard ook in meegroeien. Sinds 1 januari 2021 is ZNP Verpakkingen verdergegaan onder de naam ZNP Packaging.

Een internationale naam omdat we ook internationaal steeds meer klanten hebben. We bieden nog steeds de service die je van ons gewend bent, maar hebben één en ander wel makkelijker gemaakt voor onze klanten. Naast onze gloednieuwe website/webshop kunnen klanten via het persoonlijke klantportaal een bestelling plaatsen. Al het bedrukte materiaal is online terug te vinden waardoor het nu nog makkelijker is om een bestelling te plaatsen.

ZNP_bedrijfspand_4

Showroom en vergaderruimte

Enkele jaren geleden hadden wij een prachtige winkel waar klanten ideeën op konden doen voor
verpakkingsmaterialen op maat. Nu er online zoveel mogelijkheden zijn en we op locatie ontwerpen kunnen maken hebben wij onze ontvangstruimte omgetoverd tot een vergaderruimte en showroom. In een notendop geven we een impressie van de mogelijkheden die we bieden.

U bent van harte welkom op afspraak!

ZNP_bedrijfspand_8

Medewerkers

Elke medewerker in de organisatie is de sleutel tot succes! Ons team bestaat uit een hechte vaste club medewerkers. Een familiebedrijf waarvan vele al sinds kinds af aan met verpakkingen bezig zijn en jarenlange kennis en know-how hebben opgedaan. Veel van onze accountmanagers hebben al meer dan 25 jaar ervaring! Door de jarenlange ervaring zijn wij gemotiveerd om nieuwe aanwinsten alle knoopjes van het vak te leren.

ZNP_bedrijfspand_6

Distributiecentrum en warehouse

Bij ZNP beschikken we over een eigen, centraal gelegen distributiecentrum, zodat we tegen scherpe tarieven groot kunnen inkopen, voorraden kunnen beheren en binnen 24 uur kunnen leveren. Binnen ons warehouse maken wij gebruik van diverse logistieke middelen en een volledig geautomatiseerd WMS systeem. Onze warehousemedewerkers zorgen met de grootste zorgvuldigheid voor het verzendklaar maken van uw order. Met de juiste verpakking, zonder ruimteverlies voor de opslag, creëren we voor onze klanten simpelweg een betere marge op hun producten. En dat is nu precies waar het allemaal om draait. Welkom bij ZNP!