December feestverpakkingen 2021

De december feestmaand vergt jaarlijks een enorme voorbereiding voor onze klanten. Voornamelijk in de foodindustrie worden er voorbereidingen getroffen voor feestelijke lekkernijen voor Sinterklaas. Chocoladeletters, banketstaven, pepernoten, kruidnootjes en vele andere zoetigheden liggen in september al in de schappen. Voor de kerstdagen worden er voorbereidingen getroffen voor complete maaltijden en kerstmenu's. Hiernaast zijn de welbekende kerststollen, kerstkoekjes, chocolade en kerstkransen lekkernijen die met de kerstdagen veel genuttigd worden, en de oliebollen voor oudejaarsavond maar niet te vergeten!

Om naast de vele concurrenten te kunnen uitblinken zijn de verpakkingsmaterialen voor de decembermaand uitermate belangrijk. We starten aan het begin van het jaar al met het opstellen van een complete verpakkingslijn in de eigen huisstijl van de klant. Hier geven we een feestelijke tint aan, waardoor de verpakking net iets anders is, maar het merk wel nog steeds herkenbaar blijft voor de consument. Bekijk hieronder enkele van onze feestelijke projecten voor de december feestmaand 2021! 

Cinnabon_venster
Cinnabon_kerst
Cinnabon_gesloten
Cinnabon_closeup

Life needs frosting!

De verpakkingslijn die wij maken voor de Amerikaanse keten Cinnabon is uitgebreid met een kleurrijke kersteditie! De wereldwijde bekende kaneelbroodjes worden tijdens de warme maanden geleverd in een nieuwe sfeervolle kerstdoos met venster. Daarnaast leveren wij voor het vaste assortiment diverse vensterdoosjes in de herkenbare huisstijl, inclusief een mini gebaksdoosje voor de minibon!

Cinnabon_Nederland
Zadkine_chocoladeletterdoosje
Zadkine_stoldoos
Zadkine_chocoladeletterdoos
Zadkine_banketdoos

Zadkine Rotterdam

Het brood- en banketcollege in Rotterdam heeft inmiddels een complete naambedrukte verpakkingslijn, kleurrijk en herkenbaar! Speciaal voor de Sint en kerstdagen hebben wij een verpakkingslijn ontwikkeld, te gebruiken voor onder andere chocoladeletters, banketletters en -staven, een kerststol en andere feestelijke lekkernijen. In de school is 't Winkeltje' gevestigd, waar de brood- en banketproducten te koop zijn voor een kleine prijs. Het leuke is dat alles is gemaakt door de studenten zelf!

Zadkine_verpakkingen_roze
Bram_Lada_kerstballen_2
Bram_Lada_kerstballen_5
Bram_Lada_kerstballen_3
Bram_Lada_kerstballen_4

Bram in je boom!

Kerstballen, wij zijn van alle markten thuis!

De Bram Lagade kerstspecial in samenwerking met Mattie Valk van Qmusic is een groot succes. De radio DJ verrast klanten die een lekker Brammetje komen halen met een quiz waarbij het antwoord op de vraag altijd C is. De overheerlijke Brammetjes patat kun je nu ook in jouw boom hangen! Bij een 3-gangen kerstmenu ontvangen klanten de unieke Bram kerstbal gratis, in bijpassend doosje.

Bram_Lada_kerstballen_1
Vishandel_Klooster_-_zalmverpakking
Vishandel_Klooster_-_zalm
Vishandel_Klooster_-_trioverpakking
Vishandel_Klooster_-_vistrio

Vishandel Klooster

Feestelijke geschenkdozen zijn in de warme wintermaanden ontzettend populair. Voor Vishandel Klooster hebben wij luxe verpakkingen ontwikkeld voor diverse visproducten. Twee luxe verpakkingen, geheel in de huisstijl van de klant. De langsnaad
geplakte dozen hebben beide een uitgestanst venster en zijn diepvries- en koelbestendig. De doosjes zijn full color bedrukt en afgewerkt met een matte lak, welke zorgt voor een luxe uitstraling. Zowel de feestelijke vistrio van gerookte palingfilet, forelfilet en zalmmoot als de Noorse warme gerookte zalm zijn binnenkort verkrijgbaar bij diverse ketens!

Vishandel_Klooster_-_logo