ZNPPACKAGING.COM is live! 

Na een jaar voorbereiding en hard werken zijn we dan eindelijk live met onze nieuwe website znppackaging.com. Een jaar geleden deden we al de aankondiging dat ZNP Verpakkingen verder ging onder de naam ZNP Packaging inclusief nieuw logo en nieuwe huisstijl! De nieuwe internationale stijl past bij het bedrijf dat wij inmiddels zijn geworden. Vol ambitie en met dezelfde service op maat die je van ons gewend bent gaan wij vol energie vanaf 2022 volledig verder met onze nieuwe website. Namens het gehele team bedanken wij iedereen voor het vertrouwen en wensen wij u een voorspoedig en gezond 2022 toe!

Tailormade_verpakkingen

Specialist in op maat

Binnen ZNP Packaging focussen wij ons voor 95% op tailormade verpakkingen. Onze klanten maken gebruik van naambedrukte verpakkingen, volledig ontworpen in de huisstijl van de klant. De focus op onze nieuwe website ligt dan ook voornamelijk op  tailormade verpakkingen. We laten graag zien wat de mogelijkheden zijn en dit doen we door mooie voorbeelden uit de praktijk in beeld te brengen. Je zult veel lezen over verpakkingsoplossingen die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. 

Voor elke branche

Een complete verpakkingslijn wordt klant specifiek gerealiseerd. Een chocolaterie zal namelijk gebruik maken van andere verpakkingsmaterialen in vergelijking met een viswinkel. Om een betere indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij diverse branches uitgelicht. Per branche geven wij een kijkje achter de schermen bij de klant en het gehele proces van idee tot daadwerkelijke productie. Neem een kijkje bij de branche die voor jouw bedrijf van toepassing is en wie weet schrijven we over een tijd een leuk artikel samen! 

Verpakkingen_bakkerij
Website_znppackaging.com_3

Webshop neutrale artikelen

Naast onze tailormade producten bieden wij via onze webshop maar liefst meer dan 4000 neutrale producten aan. Met behulp van het grote dropdown menu zijn de producten onder diverse categorieën te vinden. Neutrale artikelen zijn vaak op voorraad en daardoor direct leverbaar!