PET Salade bak zwart 125x125x53mm 375cc

Beschikbaar
SKU
4415260
€ 115,36

Menubakken zijn geschikt voor het verpakken van diverse maaltijden en uitermate geschikt voor afhaal- en bezorgmogelijkheden.

PET Salade bak zwart voor het verpakken van salades voor take-away en bezorgmogelijkheden. 

Menubakken zijn geschikt voor het verpakken van diverse maaltijden en uitermate geschikt voor afhaal- en bezorgmogelijkheden. Kunststof menubakken kunnen in veel gevallen opgewarmd worden in de oven of magnetron. Per artikel staat bij de productspecificaties of het artikel geschikt is voor de oven en/of magnetron. Kleinere kunstof bakken kunnen gebruikt worden voor het verpakken van onder andere salades, sushi en andere verse producten. 

Voor kunststof bakken hebben wij diverse deksels of topsealfolies beschikbaar. Deze zijn los verkrijgbaar in de webshop. Kunststof bakken worden onder andere gemaakt van A-PET en C-PET materiaal. 

Maaltijden zoals pasta, rijst en groente-, vlees- en aardappelgerechten kunnen makkelijk verpakt worden in kunststof bakken. Naast de normale menubakken hebben wij diverse meervaks bakken op voorraad. Zo kunnen de diverse gerechten makkelijk gescheiden worden. 

Specificaties
SKU 4415260
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 720 stuks
Aantal per verpakking DS 720 STK
Aantal per pallet 17280
Uitvoering 1-vaks zwart rechthoekig
Materiaal PET
Formaat 12.5cm x 12.5cm x 5.3cm
Inhoud 375cc
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Zwart