PET deksel tbv delipot 300cc Ø 101mm

Beschikbaar
SKU
4426053
€ 55,92

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, salades, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, salades, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP, RPET en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP, RPET en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

Specificaties
SKU 4426053
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 1200 stuks
Aantal per verpakking DS 1200 STK
Aantal per pallet 16 dozen
Uitvoering helder transparant rond
Materiaal PET
Formaat 10.1cm
Inhoud 300cc
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Transparant