PS spuitgiet cups 47/30mm 30cc

Available
SKU
4462122
€137.60

PS spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP spuitgiet bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP spuitgiet verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Spuitgieten
Spuitgieten is een verwerkingstechniek die voornamelijk wordt gebruikt voor het produceren van kunststof. Spuitgiet is uitermate geschikt voor massaproductie, maar kan ook ingezet worden voor kleinere producties.

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig. 

More Information
SKU 4462122
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 2250 stuks
Aantal per verpakking DS 2250 STK
Aantal per pallet 28 dozen
Uitvoering transparant rond
Materiaal PS
Formaat 4.7cm - 3cm
Inhoud 30cc
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant