PS bakjes + deksels KU1 180x103x30mm

Out of stock
Expected delivery date:1 tot 2 weken
SKU
4415258
€92.21

Menubakken zijn geschikt voor het verpakken van diverse maaltijden en uitermate geschikt voor afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Menubakken zijn geschikt voor het verpakken van diverse maaltijden en uitermate geschikt voor afhaal- en bezorgmogelijkheden. Kunststof menubakken kunnen in veel gevallen opgewarmd worden in de oven of magnetron. Per artikel staat bij de productspecificaties of het artikel geschikt is voor de oven en/of magnetron. Kleinere kunstof bakken kunnen gebruikt worden voor het verpakken van onder andere salades, sushi en andere verse producten. 

Voor kunststof bakken hebben wij diverse deksels of topsealfolies beschikbaar. Deze zijn los verkrijgbaar in de webshop. Kunststof bakken worden onder andere gemaakt van A-PET en C-PET materiaal. 

Maaltijden zoals pasta, rijst en groente-, vlees- en aardappelgerechten kunnen makkelijk verpakt worden in kunststof bakken. Naast de normale menubakken hebben wij diverse meervaks bakken op voorraad. Zo kunnen de diverse gerechten makkelijk gescheiden worden. 

More Information
SKU 4415258
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 600 stuks
Aantal per verpakking DS 600 STK
Aantal per pallet 15000
Uitvoering 1-vaks zwart ovaal - deksel
Materiaal PS
Formaat 18cm x 10.3cm x 3cm
Inhoud 320cc
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Zwart