PP sluitfolie non-pealable antifog 230mm x 300mtr

Available
SKU
1201000
€162.53

Folie, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, wordt ook wel flowpack folie genoemd. Flowwrap folie wordt voornamelijk gebruikt voor het verpakken van voedingsproducten zoals groente en fruit.

Folie, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, wordt ook wel flowpack folie genoemd. Flowwrap folie wordt voornamelijk gebruikt voor het verpakken van voedingsproducten zoals groente en fruit. BOPP folie is te gebruiken in de non-food industrie, denk hierbij aan het verpakken van bloemen en verzorgingsproducten zoals zeepjes. BOPP flowwrap folie beschermt het product tegen zuurstof, water, geurtjes en vuil van buitenaf. Door de hoogglans folie geeft een BOPP folie het product een luxueze en aantrekkelijke uitstraling. 

Flowwrap
Bij het gebruik van flowwrap folie wordt er vaak gebruik gemaakt van een horizontale of verticale verpakkingsvorm om bijvoorbeeld één product of een samengesteld product te verpakken. Denk hierbij aan een bakje fruit of een pak koekjes wat verpakt dient te worden als multipack. Het sluiten van flowwrap folie wordt gedaan via hotseal, waarbij de folie door middel van warmte wordt gesloten. In ons assortiment zijn flowwraps te vinden in diverse formaten, diktes en lengtes. 

Wat is het verschil tussen OPP en BOPP?
OPP staat voor Oriented Polypropylene film, een dunne plastic folie. OPP folie wordt voornamelijk gebruikt in de AGF industrie. BOPP staat voor Biaxially Oriented Polyproplene, een helderdere, sterkere film die in veel soorten consumentenverpakkingen wordt gebruikt. Het heeft een consistente dikte en optische helderheid en biedt betere bescherming.

More Information
SKU 1201000
Verkoopeenheid ROL
Packing unit Rol á 300 mtr
Aantal per verpakking ROL 300 MTR
Aantal per pallet 100 rollen
Uitvoering transparant 62 mu tbv Enterpack schalen
Materiaal PP
Formaat 23cm x 300 meter
Dikte 62 micron
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant