PP deksels 108x82x8mm

Available
SKU
4467108
€36.85

PP thermoform bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten, salades, smeersels en andere voedingsmiddelen.

PP deksels voor thermoform bakjes. 

PP thermoform bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten, salades, smeersels en andere voedingsmiddelen. PP bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP thermoform verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Thermoform
Thermovormen wordt ook wel vacuümvorming genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van hitte om het PP tot de gewenste vorm te verbuigen. Thermoform wordt gebruikt bij kunststof materialen die bij een hoge temperatuur zacht worden en daardoor vervormbaar zijn. 

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig.

More Information
SKU 4467108
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 1000 stuks
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Aantal per pallet 45 dozen
Uitvoering transparant rechthoekig
Materiaal PP
Formaat 10.8cm x 8.2cm x 0.8cm
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Transparant