PET deksels tbv 4178201; Ø67mm

Available
SKU
4178202
€41.71

PET deksels tbv kartonnen cup 60cc; Ø67mm. Kartonnen cup in formaat 60cc voor bijvoorbeeld het verpakken van sausjes voor take-away en bezorgmogelijkheden. 

PET deksels tbv kartonnen cup 60cc; Ø67mm. 

Kartonnen cup in formaat 60cc voor bijvoorbeeld het verpakken van sausjes voor take-away en bezorgmogelijkheden. 

Het assortiment kartonnen bowls met PLA coating is geschikt voor bijvoorbeeld het verpakken van een salade, fruitbowl, maaltijd, poké bowl of ander klein gerecht. Presenteer uw smoothiebowl in deze trendy foodbowl, eventueel af te sluiten met een deksel. Dit maakt de bowl ook geschikt voor takeaway en bezorging. De deksels zijn los te bestellen en te vinden in de bijbehorende artikelen.

Onze biologisch afbreekbare bakken zijn gemaakt van de hernieuwbare grondstof cellulose en voorzien van een PLA coating om de bowl vochtbestendig te maken. Duurzame bowls zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic saladebakjes.

Tailormade
Wilt u deze kraft bowl of de deksel voorzien van eigen logo? Zorg dat uw bedrijf gezien wordt en herkenbaar is! De verpakking van uw product is bij uitstek de manier om uw bedrijf of boodschap te promoten, een eigen huisstijl ziet er herkenbaar en professioneel uit! 

More Information
SKU 4178202
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 2000 stuks
Aantal per verpakking DS 2000 STK
Uitvoering transparant 1.6gr onbedrukt
Materiaal PET
Formaat 6.7cm
Dikte 280 grams
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Transparant