Over ZNP Packaging

Van generatie op generatie

In 1929 is ZNP Packaging opgericht onder de naam Zuid-Nederlandse Papierwarenfabriek. Voor vele jaren is ZNP Packaging een betrouwbare partner voor diverse bedrijven binnen en buiten de randstad. Met al méér dan 95 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier in Nederland, Duitsland en België. We werken erg nauw samen met onze klanten, dit zorgt voor een langdurige en plezierige samenwerking!

ZNP Packaging begon in de jaren dertig als leverancier van verpakkingen aan de plaatselijke detailhandel. De afgelopen jaren hebben wij onze focus verlegd naar de foodindustrie en mogen we onder andere bakkerijen, voorverpakkers in de patisserie en vlees- en visindustrie verwelkomen. Naast onze klanten in de voedingsmiddelen industrie leveren wij ook een veelzijdig assortiment aan Retail bedrijven waaronder kleding- en schoenenwinkels en diverse webshops.

ZNP_oud2_1000x1000px
ZNP_oud1_1000x1000px
ZNP_oud3_1000x1000px

ZNP is sinds 1981 gevestigd aan de Alfred Nobelstraat in Bleiswijk. ZNP is van oudsher een familiebedrijf. We hebben een prachtige relatie opgebouwd met klanten die wij inmiddels al meer dan 30 jaar kennen. Door onze gezamenlijke toekomstperspectieven en openheid creëren we een betrouwbare samenwerking met onze klanten.

De betrokkenheid en het enthousiasme van ons gehele team zorgen ervoor dat wij de ervaring voor de klant makkelijk en aangenaam maken.

Logos_ZNP

Persoonlijke aanpak

Door onze persoonlijke en open aanpak leren wij onze klanten door en door kennen. We houden korte lijnen en bezoeken onze klanten regelmatig om altijd up to date te blijven. Door onze hoge mate van betrokkenheid zijn we niet zomaar een verpakkingsbedrijf, maar denken wij met je mee en bieden vernieuwing en hulp waar nodig is. We werken met elkaar, niet voor elkaar.

Choco_name_2

Innovatief en oplossingsgericht

Binnen ZNP Packaging onderscheiden wij ons door oplossingsgericht mee te denken met de klant. Wij ontwikkelen onze eigen innovatieve verpakkingen om de concurrentie voor te blijven, zowel onze eigen concurrentie als de concurrent van de klant.

Door het ontwikkelen van innovatieve verpakkingen denken wij mee met de klant en uw wensen om een ​​product optimaal te presenteren in de markt. Wij zijn betrokken en denken verder dan de daadwerkelijke verkoop. Voor iedere klant zoeken wij naar de juiste oplossing met zo min mogelijk zorgen voor de klant. Dit geldt vanaf het opmaken van een ontwerp, tot de productie van de verpakking en de daadwerkelijke levering van uw bestelling. Met meer dan 95 jaar ervaring is ZNP Packaging een betrouwbare leverancier voor alle soorten verpakkingen!

ZNP_bedrijfspand_8

Bedrijfsidentiteit

Er is veel veranderd in ons ruim 95 jarig bestaan. Het bedrijf is van generatie op generatie doorgegeven en tradities zijn nooit opgehouden met bestaan. ZNP Packaging is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, want waar onze innovaties groeien dienen wij als bedrijf natuurlijk mee te groeien.

Sinds 1 januari 2021 is ZNP Verpakkingen verder gegaan onder de naam ZNP Packaging. Een internationale naam omdat wij steeds meer internationale klanten verwelkomen. We bieden uiteraard nog steeds dezelfde service als die u van ons gewend bent, maar hebben ons bedrijf in een nieuw jasje gestoken.

In 2021 is ook onze nieuwe website gelanceerd, inclusief webshop met een groot aantal neutrale verpakkingen. Voor onze klanten met een eigen naambedrukte verpakkingslijn hebben wij een persoonlijk portaal ingericht, volledig op maat gemaakt zodat u makkelijk en snel uw persoonlijke verpakkingen in één oogopslag kunt zien en direct kunt bestellen.

ZNP_bedrijfspand_4

Showroom en vergaderruimte

Tot een aantal jaar geleden hadden wij een fysieke winkel waar u inspiratie op kon doen voor al uw verpakkingen. Nu er ook online zoveel mogelijk is, hebben wij onze winkel omgetoverd tot een showroom en vergaderruimte in één. In een kleine oogopslag heeft u direct een goede impressie omtrent naambedrukte verpakkingen.

We nodigen u graag uit voor een afspraak bij ons op locatie om samen met onze accountmanagers te sparren over mogelijke verpakkingsoplossingen voor u op maat gemaakt!

ZNP_bedrijfspand_8

Onze collega's

Al onze medewerkers zijn de sleutel tot een succesvolle organisatie! Ons team bestaat uit een hechte groep medewerkers. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij vele al sinds de kindertijd bezig zijn met verpakkingen. Hierdoor hebben onze accountmanagers al meer dan 25 jaar ervaring in de verpakkingsbranche. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze gemotiveerde en leergierige medewerkers zijn wij altijd bezig met de laatste trends in de verpakkingsindustrie.

ZNP_bedrijfspand_6

Distributiecentrum en logistiek magazijn

Wij hebben ons eigen distributiecentrum in Guangzhou, China. Hierdoor kunnen wij een grote afnamen tegen een laag tarief inkopen. Door ons hoofdkantoor en centraal gelegen magazijn houden wij uw verpakkingen altijd op voorraad en kunnen wij binnen 24 uur leveren.

Binnen ons magazijn maken we gebruik van diverse logistieke processen, waaronder een geautomatiseerd WMS systeem. Onze magazijnmedewerkers maken uw order met de grootste zorg gereed voor verzending.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw voorraad aan verpakkingen op te slaan in ons magazijn. Hierdoor beheren en onderhouden wij het gehele logistieke proces voor uw verpakkingsmaterialen. Wij zijn daarbij altijd voorraadhoudend, en kunnen op vestigingsniveau leveren. Met de juiste verpakking, de beste inkoopprijs en zonder ruimteverlies van uw eigen magazijn, creëren we voor onze klanten de beste marges op verpakkingen, en dat is precies waar wij voor staan.

Welkom bij ZNP Packaging!