Duplex conisch bakjes 165x70x50mm

Available
SKU
4178246
€74.03

Conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van onder andere duplexkarton of kraft duplex met een PET coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden.

Conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van onder andere duplexkarton of kraft met een PET coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafeteria, foodtrucks en andere festival, evenementen en take-away stands. 

De conische kraft bakjes zijn mooie rechthoekige schaaltjes die het accent leggen op jouw gerecht, Het bakje is handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden. Door de coating aan de binnenkant kunnen vettige gerechten makkelijk geserveerd worden, zonder dat het vet door de verpakking lekt. 

Conische bakjes zijn gemaakt van stevig karton inclusief coating aan de binnenzijde. De coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor het ontwerpen van een gehele merkbeleving van jouw huisstijl! 

More Information
SKU 4178246
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 400 stuks
Aantal per verpakking DS 400 STK
Uitvoering wit onbedrukt
Materiaal Duplex
Formaat 16.5cm x 7cm x 5cm
Dikte 300 grams
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No