Duurzame koffiebekers

Op zoek naar duurzame koffiebekers? Bij ons ben je aan het juiste adres! Kartonnen koffiebekers zijn beschikbaar in diverse maten en kunnen volledig bedrukt worden met jouw eigen logo en in de kleuren van jouw eigen huisstijl! Door de verschillende maatvoeringen en de mogelijkheden voor een complete bedrukking vind je bij ons altijd de beste beker voor het schenken van koffie en thee aan jouw klanten! Interesse in kartonnen koffiebekers bedrukt met naam? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang van ons een offerte en drukproef op maat gemaakt.

Naast onze duurzame koffiebekers bieden we ook een breed scala aan accessoires, zoals deksels en roerstaafjes, die eveneens duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Onze producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik en we leveren ze snel, tegen een scherpe prijs. Kies voor duurzaamheid en maak een verschil met kartonnen koffiebekers!

Naast de mogelijkheid voor het bedrukken van bekers met jouw eigen logo hebben wij een groot assortiment aan neutrale verpakkingen. Bekijk hier ons complete assortiment onbedrukte kartonnen koffiebekers.

Kartonnen_bekers_verpakkingen_2
Kartonnen_bekers_verpakkingen_7
Kartonnen_bekers_verpakkingen_10
Kartonnen_bekers_verpakkingen_6