Visuele kracht! Presenteer belegde broodjes, vlees- en visschalen, salades en andere lekkernijen in een cateringdoos,

bedrukt met jouw eigen naam en logo.

Catering_verpakkingen_de_snor
Cateringdozen_cateringschalen_kippie
Cateringdozen_cateringschalen_vis_simonis_3

CATERINGDOZEN EN -SCHALEN

Cateringdozen beschermen de inhoud tijdens het vervoeren en zijn makkelijk te gebruiken voor het serveren van cateringschalen. Cateringdozen zijn beschikbaar met venster, waardoor de inhoud goed zichtbaar is. Hiernaast bevat ons assortiment ook cateringdozen zonder venster, waardoor de doos steviger is en in veel gevallen een leuke opdruk heeft. De cateringdozen zijn beschikbaar in diverse formaten met zowel vaste als losse deksel.

Cateringdozen kunnen voorzien worden van een eigen huisstijl met logo! Herkenbaarheid en de juiste uitstraling zorgen voor een goede onderscheiding in de markt en ook met verpakkingsmaterialen zorg je voor de herkenbaarheid van jouw bedrijfsimago. 

Bram_ladage_verpakking
Verhage_kartonnen_ijsbekers
Kiiro3
Simonis_conisch_kibbeling
Bloemcool_-_breakfast_pots
Ammerlaan_cakevorm_multi
Duurzame_verpakkingen_kartonnen_bowls

ALLES OVER

DE

FOODINDUSTRIE

Disposables

Disposables zijn verpakkingen voor eenmalig gebruik. Binnen de foodindustrie zijn disposables de meest voorkomende verpakkingsmaterialen. Sinds de Single-Use-Plastic wetgeving, die 3 juli 2021 is ingegaan, is het gebruik van wegwerpplastic voor eenmalig gebruiken verboden. Bij ZNP bieden we al jarenlang duurzame alternatieven voor kunststof disposables. Denk hierbij aan wegwerpverpakkingen gemaakt van duurzame materialen zoals karton, suikerriet, bamboe en papier.

Meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bel 010 521 69 55 of mail naar info@znppackaging.com 
zodat onze accountmanagers je kunnen voorzien van advies op maat!