APET deli tray 171x91x20mm

Beschikbaar
SKU
4451220
€ 139,10

PP en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

Specificaties
SKU 4451220
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 1200 stuks
Aantal per verpakking DS 1200 STK
Uitvoering zwart rechthoekig
Materiaal PS
Formaat 17.1cm x 9.1cm x 2cm
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Ja