Aluminium schalen 178x115x30mm 380cc

Beschikbaar
SKU
4603819
€ 167,62

Aluminium schalen zijn geschikt voor het verpakken van diverse voedingsmiddelen. Aluminium schalen zijn uitermate geschikt voor catering, evenement en horeca feesten. 

Aluminium schalen en bakken zijn geschikt voor het verpakken van diverse voedingsmiddelen. Aluminium schalen zijn uitermate geschikt voor catering, evenement en horeca feesten. Aluminium schalen worden gebruikt voor het serveren van vlees en vis voor de barbecue, of bijvoorbeeld voor het bakken van zoete lekkernijen als taarten. Aluminium schalen zijn zilverkleurig en van lichtgewicht.

Aluminium verpakkingen houden warmte vast en zijn hittebestendig. Hiernaast zijn aluminium verpakkingen roestvrij en vochtbestendig. Voedingsmiddelen die in de oven of op de barbecue bereid moeten worden kunnen verpakt worden in aluminium schalen. Aluminium schalen kunnen gebruikt worden in de oven en op de barbecue. 

Ons assortiment aluminium schalen en bakken bevat diverse afmetingen en vormen. Zo hebben we voor elke foodbranche een geschikt product. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op! 

Specificaties
SKU 4603819
Verkoopeenheid DS
Aantal per verpakking DS 1300 STK
Uitvoering 1-vaks zilver rechthoekig top-out
Materiaal Aluminium
Formaat 17.8cm x 11.5cm x 3cm
Inhoud 380cc
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Ja
Vriezerbestendig Ja