BOPP flowwrap folie 630mm x 1250mtr rol 23,40kg

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
1151129
€ 160,61

BOPP flowwrap folie wordt ook wel flowpack folie genoemd. BOPP flowwrap verpakkingen worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van voedingsproducten zoals groente en fruit.

BOPP flowwrap folie wordt ook wel flowpack folie genoemd. BOPP flowwrap verpakkingen worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van voedingsproducten zoals groente en fruit. De folie is ook te gebruiken in de non-food industrie, denk hierbij aan het verpakken van bloemen en verzorgingsproducten zoals zeepjes. BOPP flowwrap folie beschermt het product tegen zuurstof, water, geurtjes en vuil van buitenaf. Door de hoogglans folie geeft een BOPP flowwrap het product een luxueze en aantrekkelijke uitstraling. 

Flowwrap
Bij het gebruik van flowwrap folie wordt er vaak gebruik gemaakt van een horizontale verpakkingsvorm om bijvoorbeeld één product of een samengesteld product te verpakken. Denk hierbij aan een bakje fruit of een pak koekjes wat verpakt dient te worden als multipack. 

Het sluiten van flowwrap folie wordt gedaan via hotseal, waarbij de folie door middel van warmte wordt gesloten. In ons assortiment zijn OPP flowwraps te vinden in diverse formaten, diktes en lengtes. 

Wat is het verschil tussen OPP en BOPP?
OPP staat voor Oriented Polypropylene film, een dunne plastic folie. BOPP staat voor Biaxially Oriented Polyproplene, een helderdere, sterkere film die in veel soorten consumentenverpakkingen wordt gebruikt. Het heeft een consistente dikte en optische helderheid en biedt betere bescherming.

Specificaties
SKU 1151129
Verkoopeenheid ROL
Verpakkingseenheid Rol 23.4 KG
Aantal per verpakking ROL 23,4 KG
Uitvoering transparant 35 mu anti fog
Materiaal OPP
Formaat 63cm x 1.250 meter
Dikte 35 micron
Inhoud 23.44 kilo
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Transparant