Ersatz snack puntzakken -Brabants Bont- K21

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
2271465
€ 58,86

Puntzakken zijn ersatz zakken voor direct gebruik die de consument handig kan vasthouden. De puntzakken worden gebruikt voor het verpakken van friet, churros en andere lekkernijen om direct te consumeren. Ersatz zakken zijn vetvrije zakken die gebruikt worden voor het verpakken van voedingsmiddelen, uitermate geschikt voor het verpakken van friet, snacks, vis en broodjes.

Puntzakken zijn ersatz zakken voor direct gebruik die de consument handig kan vasthouden. De puntzakken worden gebruikt voor het verpakken van friet, churros en andere lekkernijen om direct te consumeren. 

Ersatz zakken zijn vetvrije zakken die gebruikt worden voor het verpakken van voedingsmiddelen, uitermate geschikt voor het verpakken van friet, snacks, vis en broodjes. De snack/koekzakken kun je onder andere terugvinden bij de cafetaria, snackbar, broodjeszaak en andere afhaalketens. Ersatz zakken zijn sterk, zijn bestand tegen vet, vochtwerend en kunnen warmte goed vasthouden. 

Ersatz zakken zijn beschikbaar in diverse formaten, kleuren en opdrukken. Ook tailormade bieden wij diverse mogelijkheden voor ersatz zakken. De ersatz verpakkingen worden geleverd in dozen van een bepaald aantal kilo en niet per een bepaald aantal stuks. 

Specificaties
SKU 2271465
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid 10 kilo per pak
Aantal per verpakking DS 10 KG
Uitvoering K21 wit neutraal bedrukt Brabants Bond
Materiaal Ersatz
Dikte 60 grams
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Brabants bont