Ersatz puntzakken onbedrukt K19 wit

Beschikbaar
SKU
2271135
€ 49,56

Puntzakken zijn ersatz zakken voor direct gebruik die de consument handig kan vasthouden. De puntzakken worden gebruikt voor het verpakken van friet, churros en andere lekkernijen om direct te consumeren. Ersatz zakken zijn vetvrije zakken die gebruikt worden voor het verpakken van voedingsmiddelen, uitermate geschikt voor het verpakken van friet, snacks, vis en broodjes.

Puntzakken zijn ersatz zakken voor direct gebruik die de consument handig kan vasthouden. De puntzakken worden gebruikt voor het verpakken van friet, churros en andere lekkernijen om direct te consumeren. 

Ersatz zakken zijn vetvrije zakken die gebruikt worden voor het verpakken van voedingsmiddelen, uitermate geschikt voor het verpakken van friet, snacks, vis en broodjes. De snack/koekzakken kun je onder andere terugvinden bij de cafetaria, snackbar, broodjeszaak en andere afhaalketens. Ersatz zakken zijn sterk, zijn bestand tegen vet, vochtwerend en kunnen warmte goed vasthouden. 

Ersatz zakken zijn beschikbaar in diverse formaten, kleuren en opdrukken. Ook tailormade bieden wij diverse mogelijkheden voor ersatz zakken. De ersatz verpakkingen worden geleverd in dozen van een bepaald aantal kilo en niet per een bepaald aantal stuks. 

Specificaties
SKU 2271135
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid doos á 5 kilo
Aantal per verpakking DS 5 KG
Uitvoering K19 wit
Materiaal Ersatz 80grs PFAS vrij
Formaat 19cm x 19 cm x 27cm
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Rood / Wit