Duplex conische bakjes A50/A30 160x110x40mm

Beschikbaar
SKU
4178195
€ 55,41

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden.

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafeteria, foodtrucks en andere festival, evenementen en take-away stands. 

De conische kraft bakjes zijn mooie rechthoekige schaaltjes die het accent leggen op jouw gerecht, Het bakje is handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden. Door de coating aan de binnenkant kunnen vettige gerechten makkelijk geserveerd worden, zonder dat het vet door de verpakking lekt. 

Kraft bakjes zijn gemaakt van stevig karton inclusief coating aan de binnenzijde. De coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor het ontwerpen van een gehele merkbeleving van jouw huisstijl! 

 

Specificaties
SKU 4178195
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 500 stuks
Aantal per verpakking DS 500 STK
Uitvoering wit 300gsm bedrukt-I love food
Materiaal Duplex
Formaat 16cm x 11cm x 4cm
Dikte 350 grams
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Wit