Duplex conisch vouwbakjes (broodje) 170x81x43mm

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
4178248
€ 103,52

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden.

Kraft bakjes hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van kraft papier met een coating. Hierdoor zijn de conische bakjes uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafeteria, foodtrucks en andere festival, evenementen en take-away stands. 

De conische kraft bakjes zijn mooie rechthoekige schaaltjes die het accent leggen op jouw gerecht, Het bakje is handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden. Door de coating aan de binnenkant kunnen vettige gerechten makkelijk geserveerd worden, zonder dat het vet door de verpakking lekt. 

Kraft bakjes zijn gemaakt van stevig karton inclusief coating aan de binnenzijde. De coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor het ontwerpen van een gehele merkbeleving van jouw huisstijl! 

Specificaties
SKU 4178248
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 1000 stuks
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Uitvoering neutraal bedrukt dessin 71
Materiaal Duplex
Formaat 17cm x 8.1cm x 4.3cm
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Wit