A-PET cups met ronde bodem Ø 110x60mm

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
4421631
€ 76,58

PP en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

Specificaties
SKU 4421631
Verkoopeenheid DS
Aantal per verpakking DS 1160 STK
Uitvoering transparant rond
Materiaal A-PET
Formaat 11cm x 6cm
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Ja