Suikerriet box 235x140x67mm 720ml/large

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
4418162
€ 74,09

Suikerriet menubakken kunnen worden gebruikt voor het verpakken van maaltijden en eenpersoonsgerechten. Denk hierbij aan diverse afhaal- en bezorgmaaltijden zoals pasta en rijst.

Suikerriet menubakken kunnen worden gebruikt voor het verpakken van maaltijden en eenpersoonsgerechten. Denk hierbij aan diverse afhaal- en bezorgmaaltijden zoals pasta en rijst. Het assortiment aan suikerriet menubakken is diverse. We hebben één, twee en drie-vaks menubakken in het wit of bruin beschikbaar. Het voordeel van gescheiden vakken is dat de ingrediënten gescheiden en dus verser kunnen blijven.

De suikerriet menubakken zijn biologisch afbreekbaar en een duurzaam alternatief voor plastic- of schuimbakken. Naast de menu verpakkingen bieden wij diverse bijpassende suikerriet verpakkingen zoals sauscups, drinkbekers en bestek. Bekijk het volledige assortiment suikerriet verpakkingen hier

Suikerriet
Onze suikerriet verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Suikerriet verpakkingen zijn voedselveilig, smaakneutraal en vochtbestendig. Suikerriet artikelen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mag het OK compost en kiemplant logo gedragen worden.

Specificaties
SKU 4418162
Verkoopeenheid DS
Aantal per verpakking DS 38 ROL
Uitvoering wit rechthoek sluiting
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee