Suikerriet bowl 170x170x55 750ml

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
4559212
€ 148,17

Suikerriet bowls kunnen worden gebruikt voor het verpakken van maaltijden en eenpersoonsgerechten. Denk hierbij aan diverse afhaal- en bezorgmaaltijden zoals poké bowls, pasta en rijst.

Suikerriet bowls kunnen worden gebruikt voor het verpakken van maaltijden en eenpersoonsgerechten. Denk hierbij aan diverse afhaal- en bezorgmaaltijden zoals poké bowls, pasta en rijst. Het assortiment aan suikerriet bowls is diverse. We hebben diverse formaten beschikbaar. 

De suikerriet bowls zijn biologisch afbreekbaar en een duurzaam alternatief voor plastic- of schuimbakken. Naast de bowl verpakkingen bieden wij diverse bijpassende suikerriet verpakkingen zoals sauscups, drinkbekers en bestek. Bekijk het volledige assortiment suikerriet verpakkingen hier

Suikerriet
Onze suikerriet verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Suikerriet verpakkingen zijn voedselveilig, smaakneutraal en vochtbestendig. Suikerriet artikelen zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mag het OK compost en kiemplant logo gedragen worden.

Specificaties
SKU 4559212
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 500 stuks
Aantal per verpakking DS 500 STK
Uitvoering wit vierkant
Materiaal Suikerriet
Formaat 17cm x 17cm x 5.5cm
Inhoud 750ml
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee