Kraft/PLA foodcontainer Ø85mm x 51mm 5oz/150ml

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
4178819
€ 112,08

Het assortiment kraft kartonnen bowls met PLA coating is geschikt voor bijvoorbeeld het verpakken van een salade, fruitbowl, maaltijd, poké bowl of ander klein gerecht.

Het assortiment kraft kartonnen bowls met PLA coating is geschikt voor bijvoorbeeld het verpakken van een salade, fruitbowl, maaltijd, poké bowl of ander klein gerecht. Presenteer uw smoothiebowl in deze trendy foodbowl, eventueel af te sluiten met een deksel. Dit maakt de bowl ook geschikt voor takeaway en bezorging. De deksels zijn los te bestellen en te vinden in de bijbehorende artikelen.

Onze biologisch afbreekbare bakken zijn gemaakt van de hernieuwbare grondstof cellulose en voorzien van een PLA coating om de bowl vochtbestendig te maken. Duurzame bowls zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic saladebakjes.

Tailormade
Wilt u deze kraft bowl of de deksel voorzien van eigen logo? Zorg dat uw bedrijf gezien wordt en herkenbaar is! De verpakking van uw product is bij uitstek de manier om uw bedrijf of boodschap te promoten, een eigen huisstijl ziet er herkenbaar en professioneel uit! 

Specificaties
SKU 4178819
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid DS 1000 STK
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Aantal per pallet 17500
Uitvoering bruin rond
Materiaal Kraft + PLA
Formaat Ø 8.5cm
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Bruin