Bamboe/PLA deksel Ø68mm tbv 3oz

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
4178831
€ 78,26

Bamboe/PLA deksel ten behoeve van de Bamboe/PLA cups en containers. Gebruik bamboe containers voor het serveren van zowel koude als warme sauzen.

Bamboe/PLA deksel ten behoeve van de Bamboe/PLA cups en containers. Gebruik bamboe containers voor het serveren van zowel koude als warme sauzen. Hiernaast zijn onze bamboe cups en bowls te gebruiken voor het verpakken van warme en koude gerechten zoals bijvoorbeeld poké bowls, warme soep en salades. Het bamboe cupje is afsluitbaar met een losse deksel, die tevens los te bestellen is. 

Bamboe
Bamboe wegwerpservies wordt gemaakt van de bamboe plant. Bamboe is de snelst groeiende plantensoort ter wereld. Ieder jaar worden nieuwe stammen door de moederplant aangemaakt die in korte tijd tot volwassen hoogte uitgroeien. De stengels dienen als natuurlijke grondstof voor de productie van ons bamboe wegwerpservies. Bamboe producten hebben een natuurlijke uitstraling en zijn geschikt voor warme en koude producten. Onze bamboe producten zijn composteerbaar en kunnen na gebruik weer als voeding dienen voor nieuwe gewassen.

Specificaties
SKU 4178831
Verkoopeenheid DS
Aantal per verpakking DS 2000 STK
Uitvoering ongebleekt rond
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee