Bruin kraft draagtassen 32/18x26cm

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
2737578
€ 57,00

Papieren draagtassen hebben wij beschikbaar in vele soorten en maten. Papieren tassen in een basiskleur als wit en bruin, gemaakt van kraftpapier, zijn handig voor het verpakken van foodproducten voor afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Papieren draagtassen hebben wij beschikbaar in vele soorten en maten. Papieren tassen in een basiskleur als wit en bruin, gemaakt van kraftpapier, zijn handig voor het verpakken van foodproducten voor afhaal- en bezorgmogelijkheden. Luxueze tassen in diverse kleuren, matte of glanzend zijn uitermate geschikt voor de fashionindustrie en detailhandel. 

Snacktassen en papieren draagtassen worden voornamelijk geleverd met een plat handvat. Voor de wat luxuezere tassen hebben we ook draagtassen met een gedraaid draagkoort of luxe draaglint leverbaar. 

We leveren blanco tassen, maar hebben ook diverse draagtassen met opdrukking in ons assortiment. Hiernaast is het uiteraard mogelijk om tailormade draagtassen te leveren. Wil je je eigen merk en huisstijl op een draagtas laten bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op! 

Specificaties
SKU 2737578
Verkoopeenheid DS
Aantal per verpakking DS 300 STK
Uitvoering bruin
Materiaal Bruin kraft
Formaat 32 - 18cm x 26cm
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Bruin