HDPE zakken harmonica 7/2,25x15cm

Available
SKU
1801110
€3.18

HDPE harmonicazakken worden gebruikt voor het verpakken van diverse etenswaren zoals nootjes, groente, fruit, snoep en vele andere producten. Onze harmonicazakken zijn voedselveilig en kunnen makkelijk verwerkt worden doordat PE materiaal soepel en sterk is.

HDPE harmonicazakken worden gebruikt voor het verpakken van diverse etenswaren zoals nootjes, groente, fruit, snoep en vele andere producten. Onze harmonicazakken zijn voedselveilig en kunnen makkelijk verwerkt worden doordat PE materiaal soepel en sterk is. Harmonicazakken zijn transparant waardoor de inhoud goed zichtbaar blijft. 

Het assortiment aan harmonicazakken is veelzijdig en bevat diverse formaten, diktes en materiaalsoorten. LDPE materialen zijn flexibel en het meest doorzichtig. 

HDPE heeft een hogere dichtheid dan LDPE omdat deze worden gemaakt onder lage druk. Hierdoor is HDPE materiaal dunner, maar hebeft het wel dezelfde sterkte als LDPE producten. Het materiaal knispert en is iets stugger. LDPE materialen zijn flexibel en het meest doorzichtig. PP zakjes zijn luxueze en zo goed als glashelder, waardoor dit ook de duurste zakjes zijn. 

De harmonicazakken vallen onder de categorie polyzakjes en bestaan uit drie varianten namelijk blokbodem, vlak en harmonica. Harmonicazakken hebben een zijvouw waardoor het zakje meer volume heeft door de uitklapbare zijkant. Blokbodemzakken hebben hetzelfde zijvlak, maar is de bodem platstaand waardoor de bodem de breedte van de zijvouw bepaalt. Blokbodemzakken kunnen rechtop staan en hebben een luxueze uitstraling. Vlakke zakken bestaan uit twee PE velletjes die als het ware aan elkaar geplakt zijn. 

More Information
SKU 1801110
Verkoopeenheid PAK
Packing unit Pak á 1000 stuks
Aantal per verpakking PAK 1000 STK
Uitvoering transparant 8 mu
Materiaal HDPE
Formaat 7-2.25x15cm
Dikte 8 micron
Magnetronbestendig No
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig Yes
Color Transparant