PP spuitgiet potten + deksel + hengsel 118mm 770cc import 1

Available
SKU
4427704
€132.99

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen.

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen. PP spuitgiet bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP spuitgiet verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Spuitgieten
Spuitgieten is een verwerkingstechniek die voornamelijk wordt gebruikt voor het produceren van kunststof. Spuitgiet is uitermate geschikt voor massaproductie, maar kan ook ingezet worden voor kleinere producties.

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig. 

More Information
SKU 4427704
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 240 stuks
Aantal per verpakking DS 240 STK
Aantal per pallet 20 dozen
Uitvoering TE transparant rond
Materiaal PP
Formaat 11.8cm
Inhoud 770cc
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Transparant