PP spuitgiet deksels 227x178x14mm

Available
SKU
4418493
€141.26

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen.

PP spuitgiet bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen. PP spuitgiet bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP spuitgiet verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Spuitgieten
Spuitgieten is een verwerkingstechniek die voornamelijk wordt gebruikt voor het produceren van kunststof. Spuitgiet is uitermate geschikt voor massaproductie, maar kan ook ingezet worden voor kleinere producties.

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig. 

More Information
SKU 4418493
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 400 stuks
Aantal per verpakking DS 400 STK
Uitvoering transparant tbv MW 1/50
Materiaal PP
Formaat 22.7cm x 17.8cm x 1.4cm
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Transparant