PP cups Ø101x59mm 300cc transparant

Available
SKU
4427614
€49.62

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, salades, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, salades, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP, RPET en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP, RPET en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

More Information
SKU 4427614
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 1000 stuks
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Aantal per pallet 20 dozen
Uitvoering transparant rond 250ml
Materiaal PP
Formaat 10.1cm x 5.9cm
Inhoud 300cc
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Transparant