Bagel Scoop bruinkraft 120x46x60/120mm

Out of stock
Expected delivery date:1-2 weken
SKU
4179121
€165.67

Kartonnen conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling. Conische bakjes zijn uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks, broodjes en andere take-away maaltijden.

Kartonnen conische bakjes hebben een natuurlijke uitstraling. Conische bakjes zijn uitermate geschikt voor het serveren van diverse snacks, broodjes en andere take-away maaltijden. De conische verpakkingen zijn veelvoudig te vinden bij cafetaria, foodtrucks, festivals en evenementen. De conische snackbakjes zijn handig in de hand te nemen en geschikt voor take-away en afhaalmogelijkheden.

De kartonnen snackbakjes zijn beschikbaar in diverse formaten. Zo hebben wij altijd een geschikte verpakking voor bijvoorbeeld frikandellen, patat, kroketten, belegde broodjes en andere lekkernijen. Met een verpakking op maat voorkom je het schuiven van de inhoud en onnodig verbruik van karton. 

Kartonnen snackbakjes zijn gemaakt van stevig karton, met of zonder coating aan de binnenzijde. Een coating voorkomt het doorlekken van vocht en vet. Kartonnen snackbakjes zijn een duurzaam alternatief voor plastic snackbakjes. Door de conische vorm van kartonnen snackbakjes kunnen deze makkelijk opgestapeld worden, waardoor er weinig ruimte in beslag wordt genomen. 

Conische bakjes zijn ook tailormade verkrijgbaar. Zo kunnen wij kartonnen snackbakjes volledig bedrukken in jouw eigen huisstijl, inclusief logo. Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor een verpakkingslijn op maat gemaakt!

More Information
SKU 4179121
Verkoopeenheid DS
Packing unit Doos á 1000 stuks
Aantal per verpakking DS 1000 STK
Aantal per pallet 28.000 stuks
Uitvoering bruin rechthoek
Materiaal PP
Formaat 120cm x 46cm
Magnetronbestendig Yes
Ovenbestendig No
Vriezerbestendig No
Color Bruin