PP deksel tbv ribbel menubakken 227x177x53mm -3vaks-

Beschikbaar
SKU
4418582
€ 73,49

PP thermoform bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen.

PP thermoform bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen. PP bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP thermoform verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen. 

Thermoform
Thermovormen wordt ook wel vacuümvorming genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van hitte om het PP tot de gewenste vorm te verbuigen. Thermoform wordt gebruikt bij kunststof materialen die bij een hoge temperatuur zacht worden en daardoor vervormbaar zijn. 

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig.

Specificaties
SKU 4418582
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 365 stuks
Aantal per verpakking DS 365 STK
Uitvoering transparant
Materiaal PP
Formaat 22.7cm x 17.7cm x 5.3cm
Magnetronbestendig Ja
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Nee
Kleur Transparant