A-PET wave bakken met vaste deksel 225,5x178,5x62,5mm

Niet op voorraad
Verwachte levertijd:1 tot 2 weken
SKU
4425975
€ 74,71

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP, RPET en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP, RPET en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

Thermoform
Thermovormen wordt ook wel vacuümvorming genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van hitte om het PP tot de gewenste vorm te verbuigen. Thermoform wordt gebruikt bij kunststof materialen die bij een hoge temperatuur zacht worden en daardoor vervormbaar zijn. 

PP
PP staat voor polypropyleen en is een kunststofmateriaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuurbereik. Het materiaal is van licht gewicht en voedselveilig.

Specificaties
SKU 4425975
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 160 stuks
Aantal per verpakking DS 160 STK
Uitvoering 2-vaks transparant rechthoekig
Materiaal A-PET
Formaat 22.5cm x 17.8cm x 6.2cm
Inhoud 380cc + 635cc
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Ja
Kleur Transparant