PS cups op voet helder 95mm 150cc

Beschikbaar
SKU
4426010
€ 124,74

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, salades, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten.

PP, RPET en APET bakken, potten en cups kunnen gebruikt worden voor het verpakken van maaltijden, salades, gerechten en andere voedingsmiddelen zoals snoep, smeersels en vele andere producten. PP, RPET en APET bakken, potten en cups zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Cups zijn onder andere geschikt voor het verpakken van sausjes en kleine bijgerechten. Potten worden veelal gebruikt voor lekkernijen, maar ook voor soepen en andere warme gerechten. Apet bekers worden gebruikt voor onder andere milkshakes, smoothies en fruitsalades. 

De menubakken zijn uitermate geschikt voor complete maaltijden en éénpansgerechten. De menubakken zijn ook leverbaar met een vakindeling waardoor gerechten gescheiden worden en de menubak geschikt is voor een compleet menu. PP, RPET en APET verpakkingen worden geleverd met deksel, deze is in veel gevallen los te bestellen.

Specificaties
SKU 4426010
Verkoopeenheid DS
Verpakkingseenheid Doos á 600 stuks
Aantal per verpakking DS 600 STK
Uitvoering transparant rond
Materiaal PS
Formaat 9.5cm
Inhoud 150cc
Magnetronbestendig Nee
Ovenbestendig Nee
Vriezerbestendig Ja
Kleur Transparant